петак, 10. мај 2013.

KORAK PO KORAK: Kako staviti tj zalepiti vestacke trepavice by Bjuti

JA OBOŽAVAM VEŠAČKE TREPAVICE i mislim da su neophodne svaki put kada želim da izgledam extra zanosno, zavodljivo ili moderno. Dobrim trepavicama zaista možeš da se izdvojiš od drugih :)

Ako je vreme za maturu, apslovensto veče, venčanje ili neki izlazak u grad ja ti savetujem da staviš veštačke trepavice. 

Pošto stavljanje trepavica može da bude malo zahtevno u početku dok se ne navikneš i ne naučiš, evo nekoliko saveta i koraka koje treba da imaš u vidu.

#1 ODABERI DOBRE TREPAVICE - moj savet je da kupiš dobre trepavice, a mislim da su Ardell sasvim dobre. Imaju da se kupe u Alexandar Cosmetics i ja sam na sajmu kupila sebi nekoliko pari.


Moj izbor trepavica

106 - Natural koje sam nazvala Kim Kardashian trepavice :)
131 - Fall into Fashion su prelepe duge, ali manje intenzivne trepavice od prvih
305 - takozvane MACE Accent jer su krate i daju izgled mačkastih očiju.

Cena svih je između 350-500 din.

Mislim da od njih možete poručiti i telefonom, ali ćete na njihovom sajtu naći i distributnivne centre u raznim gradovima (Novi Sad, Čačak, Niš, Šabac, Kruševac, Kragujevac, Leskovač...)gde takođe možete kupiti od njih.

Dobre trepavice:
izgledaju lepše
leže lepše
traju duže


#2 DOBAR LEPAK - DUO LEPAK koji možete kupiti u Inglot radnji u Beogradu ili Ardell, isto u Alexandar Cosmetics lepak za trepavice.

KUPITE BELI LEPAK (ima i crni i providni) JER BELI TAČNO VIDITE GDE STE I KOLIKO STAVILE, A ON POSTAJE PROVIDAN POSLE SAMO NEKOLIKO MINUTA!


#3 ORIJENTIŠITE IH ISPRAVNO - trepavice su u pakovanju orijentisane tako da kada okrenete pakovanje "naopako" imate pravu orijentaciju koja je leva a koja desna.



#4 IZMERITE I SKRATITE IH AKO TREBA - mnogima su trepavice duže nego što treba i ne bi ih bilo moguće zalepiti ispravno (ako ste već pokušavale da zalepite trepavice, ali nije vam išlo možda je upravo razlog bio da su predugačke). Prislnite ih na oko, uzmerite da li odgovaraju, a zatim ako je potrebno makazicama precizno skratite na spoljašljnjem kraju.



#5 STAVI LEPAK NA ŠTAPCI ILI ČAČKALICU - jer je lakše nego direktno iz pakovanja. Obično je otvor malo veći na tubici, pa možee da ti izađe dosta pudera. Bolje na štapić :)


#6 SA ŠTAPIĆA STAVI LEPAK PAŽLJIVO NA TREPAVICE - posebno obrati pažnju na krajeve koji treba posebno da drže. 

LEPAK JE BEO DA BI VIDELA GDE SI GA STAVILA, ALI POSLE NEKOLIKO MINUTA POSTAJE PROVIDAN I NEVIDLJIV.




#7 SAČEKAJTE 30AK SEKUNDI PRE NEGO ŠTO POČNETE SA LEPLJENJEM TRAPVICA

#8 ZALEPITE TREPAVICE ŠTO BLIŽE PRIRODNIM

#9 OSTAVITE DA SE LEPAK OSUŠI

#10 MASKAROM SPOJITE SVOJE SA LEPLJENIM TREPAVICAMA


Možda će ti video biti od koristi? :) Toliko je star da ćeš imati prilike da me vidiš sa dugom kosom,  
hahaha




Veliki kiss:***

P.S. KAKVA SU TVOJA ISKUSTVA? DA LI SI PROBALA DA NOSIŠ VEŠAČKE TREPAVICE ILI SE I TI KAO I MNOGE DRUGE BRINEŠ DA SE NE ODLEPE? :)

Obavezno počitaj: Kako staviti bronzer























Нема коментара:

Постави коментар