Kontakt/PR

Ne oklevaj da me kontaktiraš!

Ako želiš neki savet o šminkanju ili imaš pitanje za mene, najsigurniji način da odgovorim je da mi posašlješ poruku na Facebook-u:
1. Pridruži se mojoj zvaničnoj stranici (ako već nisi :) Bjutiholičarka
2. Ako je pitanje privatne prirode i ne želiš da ga druge bjutiholičarke na stranici vide ideš na dugme "Prouka", klikni na njega i napiši mi poruku. Poruke koje se šalju na ovaj način nisu dostupne drugima (vidimo je samo ti i ja)
3. Ako bi pitanje bilo interesantno i drugim devojkama da vide, onda je bolje da svoje pitanje postuješ na zidu stranice.

Zaista se trudim da odgovorim svima, ali pitanja ima dosta i nekad mi treba vremena, zato se unapred zahvaljujem na razumevanju :***

Za proizvođače i PR agencije

Ako ste proizvođač ili PR agencija i želite da neko da svoje mišljenje o vašem proizvodu, objavi Press Release ili objavi neki poklon kao Give Away u nagradnoj igri biće mi zadovoljstvo da dam svoje ISKRENO mišljenje i objavim ga.

Ne dajem nikakve garancije o tome da li će i kada post biti objavljen. Sadržaj posta ne zasniva se nikada na vrednosti proizvoda već isključivo na ličnom iskustvu i utisku o proizvodu/usluzi.

Objavljujem isključivo ono što smatram relevantnim i verujem da će oni koji me prate imati koristi od.

Budite slobodni da me kontaktirate ako imate predloge na
bjutiholicarka@gmail.com

Veliki pozdrav i poljubac :*** Bjuti1 коментар:

  1. Pozdrav za vas !
    Molim vas mozete li mi reci koliko su cetke vazne za sminkanje,mislim marka cetki.Ja sam pocetnik sa sminkanjem i kupla sam cetke preko ebey .Te cetke nisu markirane ali izgledaju dobro.Recite mi jel i sa tim cetkama mogu lepo se nasminkati .
    Unapred hvala,
    AIDA!

    ОдговориИзбриши