среда, 12. јун 2013.

Najbolji nacin da odaberete boju tecnog pudera - Kako odabrati boju tecnog puderaDa li ti se desilo da u parfimeriji provedes minute probajuci i birajuci boju tecnog pudera, napokon odaberes onu za koju si sigurna da ce ti odgovarati, dođeš kući i jedva čekaš da ga staviš...i kad to konačno uradiš...razočarenje...? Shvatiš da si opet kupila pogrešnu boju...

Pročitaj ovaj post, pogledaj video, primeni ono što pročitaš i vidiš i nećeš se više vraćati kući sa pogrešnim puderom :)

Ovaj post nije obican post jer je zapravo i TRENING ZA OKO i mozda ce te rezultat iznenaditi (kao i mnoge :) ali to je upravo dokaz da nije cudo sto mnoge zene i devoje imaju potpuno pogresnu boju tecnog pudera na licu.

U jednom od davnijih postova pisala sam o tome Kako odabrati boju tecnog pudera, ali s obzirom na to da te teme nikad nije dosta i da i dalje mnogi imaju problema sa tim, odlucila sam da napisem jos jedan post o tome.


ODABIR BOJE PUDERA NAJTEZI JE KORAK U SMINKANJU! 

KO NIJE VEŠT VIDEĆE DA IMA POGREŠNU BOJU PUDERA TEK KADA GA STAVI NA CELO LICE


Pre nego što krenemo na test, dala bih ti nekoliko ličnih saveta za odabir tečnog pudera

PRAVILA ZA ODABIR BOJE TEČNOG PUDERA


#1 NIKADA NEMOJ DA PROBAŠ PUDER NA RUCI, PODLAKTICI ILI SLIČNO

#2 PROBAJ PUDER NA LICU IZNAD VILIČNE KOSTI

#3 STAVI VEĆU KOLIČINU PUDERA PRILIKOM PROBE I NEMOJ GA RAZMAZIVATI  VEĆ GA UTAPKAJ NA LICE (vidi sliku) jer kada ga razmažeš u tankom sloju nemaš pravu sliku koje je boje i da li ti odgovara!

#4 DOBAR PUDER MORA DA TI ODGOVARA NA LICU U DEBLJEM SLOJU (pogledaj najčešće greške)

#5 REZULTAT PROVERI NA VELIKOM OGLEDALU

#6 NEMOJ KUPOVATI PUDER ISTI DAN KADA GA PROBAŠ (ostavi ga na licu nekoliko sati jer neki puderi oskidiaraju i menjaju boju posle nekog vremena)

#7 DAJ SEBI VREMENA  i nemoj žuriti sa kupovinom

#8 PROBAJ PUDER NA ČISTO LICE - NIKAKO PREKO ŠMINKE!


TEST - UVEŽBAJ OKO :)

KOJI BI MI OD OVIH TEČNIH PUDERA NAJVIŠE ODGOVARAO PO TVOM MISLJENJU?
OSTAVI KOMENTAR :)Veliki kisss :*** Bjuti
2 коментара: