O meni

Ćao Draga,
drago mi je da si stigla do mene i da želiš da saznaš nešto više :)
Moje ime je Marijana a u internet svetu poznatija sam kao Bjutiholičarka ili Bjuti, kako me mnogi fanovi skraćeno zovu, haha :)
Rođena sam jaunara 1979 godine u Zemunu. Do neke desete godine smo se seljakali kroz Beograd, ali smo se 1986 stacionirali na Ceraku (predgrađe Beograda) gde sam odrasla i školovala se.
Iz roditeljskog gnezda sam otišla 2005 (što će reći u 24 -oj godini), mada na samo nekoliko kilometara od njih, tako da sam još dve godine jela mamin ručak, hahahahaha :)

Šminkam se od druge godine :)

Od malena sam imala veliko interesovanje za šminku i lepotu. Fascinirali su me svi komadi šminke i odrasli kada su hteli da me "skinu sa dnevnog reda" i sede i pričaju na miru, dali bi mi neseser sa šminkom ili cipele sa štiklom i ja sam mogla da se zanimam satima (da li ti to zvuči poznato, hahahaha :)

Brzo sam naučila da cenim šminku i veoma sam vodila računa o njoj. Mislim da sam već sa 5 godina znala da se našminkam i namažem nokte :) (moraću ovo da proverim sa mamom, hahaha :)

2,5-3 godine ne znam tačno :)

Zamalo Biolog

Školovala sam se za Biologa (i stvarno jedno vreme verovala da ću se time baviti :), ali od moje biološke karijere nije bilo ništa sem diplome na zidu (šalim se, nije na zidu u fioci je, kod mame naravno jer je ona na nju najponosnija :)


Oriflame karijera

Još tokom studija počela sam da sarađujem sa kompanijom Oriflame i tako ozbiljnije zakoračila u svet kozmetike. Razni seminari i obuke pomogli su mi da za neke dve godine napravim ozbiljniju karijeru od toga. Zavolela sam  njihove proizvode jer sam se mnogo puta uverili da su dobri, posebno za svaku ženu i za svaki dan. Zbog toga sam ih rado preporučivala, a vidite i da neke još uvek koristim. Stara ljubav...


Kurs za profesionalnog šminkera i stilistu kose

2009 odlučila sam da upišem Kurs za profesionalnog šminkera u Stockholm-u, a odmah posle toga i Kurs za stilistu kose, kada započinjem ozbiljnije time da se bavim.

Prvi YouTube Klip i Post na Blog-u

11. septembra 2011 postavila sam prvi klip na YouTube-u da vidim kako to izgleda, a 05.septembra 2011 Prvi post na blogu. U to vreme nisam ni sanjala da će to biti u ovoj meri i da će moji klipovi i postovi postati toliko gledani i popularni :) (mnogo mi je drago zbog toga). Sećam se koliko sam nervozna bila kada sam postavljala prve video klipove...brinula sam se kakve će reakcije biti i kakvi će se komentari pisati...da li će se svideti drugima ili ne...

I eto...od tada se družimo...

Moj moto:
 "SVE ŠTO VAŠ UM MOŽE ZAMISLITI, I U ŠTA MOŽE POVEROVATI 
- MOŽE I OSTVARITI!"

Što se tiče šminke:
ŠMINKA NISU PUDERI I SENKE...ŠMINKA JE ŽIVOTNI STIL :)

Gostovanje na Studio B - Beograde Dobro jutro

14. aprila 2013 gostovala sam na televiziji Studio B u emisiji "Beograde Dobro jutor" kao najgledaniji video bloger u Srbiji (verovatno i u regionu :) gde sam pričala o tome šta je to biti bloger...uostalom...pogledaj :)
Veliki kiss :*** Bjuti

1 коментар:

  1. Pitah te na FB, sta mislis o Tamptu Air padovima, onaj novi aparat sto je za kucnu upotrebu? Planiram da ga kupim
    http://www.youtube.com/watch?v=dIlh9DIEWwE

    ovaj !!
    Kiss Bamby

    ОдговориИзбриши