недеља, 23. јун 2013.

Duga kosa vs. kratka kosa... Nekad i sad :)


Ahhhhh, moja duga kosa :) Nije prošlo tako mnogo, tek 4 godine od kada nemam dugu kosu, ali ja se osećam kao da je nikada nisam imala :) mada moj muž svaki dan žali za njom, hihihihi...muškarci :)

Probala sam da nađem neku bolju fotografiju na kojoj imam dugačku kosu i da se vidi kosa, ali nešto mi ne ide (mislim a da bar na nešto ličim, hahahahha :) Tragaću i dalje...to je bilo vreme kada nisam blogovala i nisam se mnogo fotkala...hihihihi...zato sada nadoknađujem :)

PA ŠTA MISLIŠ?

DA LI SE SLAŽEŠ SA MOJIM MUŽEM DA JE BOLJA DUGA KOSA ILI TI SE VIŠE SVIĐA KRATKA?

Veliki kissss :*** Bjuti


2 коментара:

  1. Kratka kosa definitivno! Dugooo sam imala veoma dugu i negovanu kosu, naravno uvek sam experimentisala, pravila razne frizure, menjala boje, svasta... Ali proslog leta sam setala ugledala muski frizerski salon (da, da muski) i usetala unutra sa svojom dugom kosom do pala ledje, stala ispred momka koji je u ruci drzao masinicu i kazala: "Moze li jedno sisanje, sad odmah. Dok se ne predomislim, na 3mm." Bio je sokiran, ali me je ipak osisao. Od tada se sisam tako, sto bi neki kazali "na celavo" :)))! Verovali ili ne od proslog leta do sad sam primila toliko komplimenata na racun izgleda, zaustavljaju me nepoznati ljudi, cak i devojke na ulici da mi pohvale frizuru. Jako sam zadovoljna i to se vidi. P.S. I moj decko je odusevljen. Glasam za kratku kosu. :)

    ОдговориИзбриши