понедељак, 10. јун 2013.

Osnovna šminka od koje treba krenuti - 8 najvažnijih komada šminke




Jedan post koji će Vam pomoći da proverite da li imate osnovne komade šminke. Radeći sa ženama primetila sam da ček i neke koje imaju dosta šminke nemaju neke od ključnih proizvoda. Evo koje proizvode ja smatram neophodnim za postizanje dobrog efekta i dugotrajnosti šminke.

Bez obzira da li želiš da kreneš u prvu kupvinu šminke ili već imaš šminku, ovo je lista proizvoda od kojih treba krenuti. Ako imaš šminku a neki od ovih proizvoda ti nedostaje, trebalo bi da ih dokupis.

1. KOREKTOR - za nijansu svetliji ili u boji tvog tena
2. BRAON ILI CRNU OLOVKU ZA OČI
3. PUDER U KAMENU
4. RUMENILO
5. MASKARU
6. JEDNU TAMNIJU SENKU U PRIRODNOJ BRAON BOJI
7. JEDNU SENKU U BOJI KOJU VOLIŠ
8. SJAJ ZA USNE

PROIZVODI NA OVOJ FOTOGRAFIJI SU MOJI FAVORITI I VEROVATNO TI BOJE NEĆE ODGOVARATI. TO SU SAMO KOMADI ŠMINKE KOJI SU NEOPHODNI, A BOJU I BRENDOVE PRILAGID SVOM UKUSU, BUDŽETU I MOGUĆNOSTIMA :)




Ako nemate ove proizvode OBAVEZNO IH DOKUPITE!

BEZ SVEGA OSTALOG SE MOŽE :)

AKO VIŠE VOLIŠ DA GLEDAŠ...VOILA :)


USKORO VIDEO - KAKO DA SE NASMINKAS SA OSNOVNIM KOMADIMA SMINKE
Ako ne želiš da ga propustiš, prijavi se na moj YouTube kanal i sigurno ga nećeš propustiti.


DA LI TI NEŠTO NEDOSTAJE I ŠTA?

OBAVEZNO PROČITAJ: TREND SMINKA ZA LETO

9 коментара:

  1. Pozdrav,

    zamina me zasto ne mogu da gledam video ?

    Pozz, Vesna

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvini, bio je neki problem kod uppload-ovanja. Sad je sredjeno i mozes da gledas. Veliki poz, Bjuti

      Избриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Ja nekako uvek kasnim sa pitanjima, pa evo opet jednog na koje nisam dobila odgovor od 29- og maja :( :
    Hej Bjuti,

    U velikom sam problemu sto se tice tecnog pudera, zapravo odredjenog tecnog pudera i nijanse. Nedavno sam kupila L'OREAL LUMI MAGIQUE, odusevljena sam tim puderom, mozda kao i ti, a mozda i vise, a samo sam ga jednom nanela i pritom nigde iz kuce izasla nisam, jer sam omasila nijansu. :) Vec sam ti pisala, imam jako svetao ten, neutralnog podtona i koristim Make Up For Ever HD N110. E sad od silne euforije i vestackog svetla u parfimeriji mi se nijansa ucinila Ok, ali kada sam ga kuci nanela- uzas. Da li mogu nekako u Srbiji da nadjem najsvetliju nijansu pudera, koja bi mi dgovarala ili postoji neki sajt koji bi mi ti preporucila, preko kog bih mogla naruciti puder...? Ne znam, bilo koje resenja, jer jako zelim L'OREAL LUMI MAGIQUE. Hvala ti unapred! Kiss! :)

    ОдговориИзбриши
  4. zar puder u kamenu neće dodatno isušiti suvu kožu? Šta ispod njega, samo krema?

    ОдговориИзбриши
  5. Hej bjuti, video ne radi, piše da je privatan (čini mi se da sam još jedan pokušala da odgledam ovde na blogu ali piše da je privatan).. Moliiiim te popravi ga što pre, obožavam da gledam tvoje videe :D I jel možeš da mi kažeš koja je nijansa ovog rumenila, i kolika mu je cena.. Pozz :)

    ОдговориИзбриши
  6. Da li bi mogla da napravis video na temu nega koze, skidanje sminke i ciscenje lica i tako to :) Super si by the way! Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  7. upravo mi je stigla urban decay naked basics paletica!!! to je prvi malo skuplji komad sminke koji sam kupila jer mi je bilo nemoguce pronaci mat smedja lipa sjenila za oci... i super je! bas lipa mala slatka paletica! a za sve si ti bjuti kriva jer si me potakla da se sminkam i za svaki dan,jer do sad je sminkanje bilo rezervirano za posebne prigode. nisam ni znala da se moze lipo nasminkat a da nije sljokicasto i upadljivo!

    ОдговориИзбриши