понедељак, 10. јун 2013.

OPI Liquid Sand Nail Laquer What Wizardry is This - lak za nokte tecni pesak


OPI lak za notke tecni pesak
OPI Liquid Sand What Wizardry is That?
Jedan od mojih aktuelnih lakove za proleće i lepo 2013 je upravo ovaj, OPI Nail Lacquer What Wizardry is This koji je izašao kao specijalno izdanje, tj ograničena serija. Tečni pesak je naziv ovog laka i ne znam koliko možeš da vidiš na fotografiji, ali kada se lak osuši površina nokta je prilično mat i kao šmirgl-papir :)

Zaista je efektan i dobila sam mnogo komentara na njega.

Što se tiče cene OPI lakova smatram da je opravdana jer je kvalitet zaista dobar, ali misli da bi mogli da ih za komercijalnu prodaju pakuju u malo manja pakovanja. Ne znam da li ću iskoristiti do kraja ijedan od lakova koje imam. 

To je kao sa parfemima, vece pakovanje od 100ml je jeftinije, ali ti većina parfema dosadi posle 30ml korišćenja :) pa ti onda stoje na polici (bar meni tako, hahahha :)

Obavezno zaviri na zvanični sajt OPI...Ima dosta korisnih saveta a videćeš i gde možeš kupiti njihove lakove.


Veliki kisss :*** Bjuti

2 коментара:

  1. Ovo je jedan od mojih najomiljenijih sendića a hvala Bogu sakupila ih sve :D super su fora!

    ОдговориИзбриши
  2. Hej Bjuti,

    Ja nekako uvek kasnim sa pitanjima, pa evo opet jednog na koje nisam dobila odgovor:
    Hej Bjuti,

    U velikom sam problemu sto se tice tecnog pudera, zapravo odredjenog tecnog pudera i nijanse. Nedavno sam kupila L'OREAL LUMI MAGIQUE, odusevljena sam tim puderom, mozda kao i ti, a mozda i vise, a samo sam ga jednom nanela i pritom nigde iz kuce izasla nisam, jer sam omasila nijansu. :) Vec sam ti pisala, imam jako svetao ten, neutralnog podtona i koristim Make Up For Ever HD N110. E sad od silne euforije i vestackog svetla u parfimeriji mi se nijansa ucinila Ok, ali kada sam ga kuci nanela- uzas. Da li mogu nekako u Srbiji da nadjem najsvetliju nijansu pudera, koja bi mi dgovarala ili postoji neki sajt koji bi mi ti preporucila, preko kog bih mogla naruciti puder...? Ne znam, bilo koje resenja, jer jako zelim L'OREAL LUMI MAGIQUE. Hvala ti unapred! Kiss! :)

    A sto se OPI lakova tice, nikada nisam probala ni jedan. Ja spadam pod one kijim se skoro svaki lak "izlize" sa noktiju, za nepunih 20 sati. Probala sam dosta brendova: L'oreal, Revlon, Maybelline, Chanel; a od ultra jeftinih: Aura i Miss Sporty i sa svima je manje- vise isto. Jedini koji sam nedavno probala i prijatno me je iznenadio, trajao mi je citava 3 dana, je Deborah lak.

    ОдговориИзбриши