среда, 12. јун 2013.

MakeUp For Ever MUFE u Srbiji - Sephora pocinje sa prodajom Make up For Ever brenda



Već neko vreme se šuška da Sephora Srbije počinje sa prodajom jednog od najbolji i najpoznatijih profesionalnih makeup brendova, MakeUp For Ever, i to su mi potvrdile prodavačice Sephore. Zvanicna prodaja treba da krene 15.06.2013. (nadam se da će dati neki popust tom prilikom :)

Do sada su mogli da se kupe samo neki pojedinačni proizvodi kao što je npr. MUFE HD Powder, ali će od sada moći da se kupi cela linija.

Cene: ne znam naravno za sve proizvode ali znam da su vodootporne olovke oko 15€, pasta za obrve oko 15€, Teci puder HD 30ak €, baza za lice All Mat oko 40€...

MAKEUP FOR EVER - nešto više o brendu

MakeUp for Ever ili kako ga još skraćeno pišemo MUFE je brend koji je u vlasništvu najvećeg konglomerata za luksuzne proizvode LVMH (Luis Vuitton Moet Hennessy).
Najveći konglomerat za luksuzne proizvode


Neki od luksuznih brenodva koji su u vlasništvu konglomerata LVMH:

Dom Perignon
Dior
Fendi
Donna Karan
Givenchy
Luis Vuitton
Marc Jacobs
Benefit Cosmetics
Guerlain
MakeUp For Ever
Sehpora

MUFE prodaje se u radnjama Sephora širom sveta.

MUFE je mnogo više od HD kolekcije sa kojom je mnogi povezuju. U njihovoj liniji nalaze se mnogi puderi prilagođeni raznim tipovima kože i efekatima, zatim odlična linija prajmera (baza za lice), među kojima je i najbolja baza za matiranje masne koze, MUFE HD All Mat.



Jedna od najboljih stvari u vezi ovog brenda je ta što imaju vodootpornu šminku (how cool is that :) Olovke, korektori, pasta za obrve, senke, rumenila... i sve to vodootprono :) To je super bez obzira na to da li je u pitanju venčanje pa je bitno ako pada kiša ili krenu suze radosnice :), ali isto tako za one koje žele da budu lepe i na plaži :)



BJUTI (TRENUTNI) MUFE FAVORIT

Moj trenutni favoriti od MUFE je Pasta za obrve Waterproof Eyebrow Corrector



Ovo je samo jedan od prvih postova na temu MUFE i verujte mi da ću o njemu pisati dosta :) Do sada nisam htela mnogo da se upuštam u pisanje jer sam se trudila da ne pišem mnogo o stvarima koje Vam nisu dostupne...A OD SADA...JEDVA ČEKAM I BAŠ SE RADUJEM našoj novoj MUFE eri :)


TVOJA MIŠLJENJA: Zanima me da li si probala neki od MUFE proizovda? Kakva su bila tvoja iskustva? Da li se raduješ dolasku ovog brenda u Srbiju?

5 коментара:

  1. Divno, baš se radujem!
    Imam samo jednu stvarčicu, senku i obožavam je. Srećna sam što će mi sada ove divotice biti na dohvat ruke :)

    ОдговориИзбриши
  2. Na svakoj temi ti postavljam ovo pitanje jos od 29- og maja, molim te daj mi neki odgovor.

    Hej Bjuti,

    U velikom sam problemu sto se tice tecnog pudera, zapravo odredjenog tecnog pudera i nijanse. Nedavno sam kupila L'OREAL LUMI MAGIQUE, odusevljena sam tim puderom, mozda kao i ti, a mozda i vise, a samo sam ga jednom nanela i pritom nigde iz kuce izasla nisam, jer sam omasila nijansu. :) Vec sam ti pisala, imam jako svetao ten, neutralnog podtona i koristim Make Up For Ever HD N110. E sad od silne euforije i vestackog svetla u parfimeriji mi se nijansa ucinila Ok, ali kada sam ga kuci nanela- uzas. Da li mogu nekako u Srbiji da nadjem najsvetliju nijansu pudera, koja bi mi dgovarala ili postoji neki sajt koji bi mi ti preporucila, preko kog bih mogla naruciti puder...? Ne znam, bilo koje resenja, jer jako zelim L'OREAL LUMI MAGIQUE. Hvala ti unapred! Kiss! :) - See more at: http://www.beauty-style-fashion.com/2013/06/osnovna-sminka-od-koje-treba-krenuti-8.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hej izvini...
      u Srbiji se na zalost ne moze naci najsvetlija nijansa Loreal Lumi Magique pudera (pitanje treba uputiti Loreal-u zbog čega ga ne uvoze...stvarno mi nije jasno). Sto se tice kupovine preko interneta, ne znam koji sajtovi isproucuju za Srbiju, da li su provereni, a iako isporucuju na to ce ti Srbija sigurno staviti carniu (kao sto su mojoj drugarici kada sam joj poslala puder kao privatno lice iz inostranstva...) tako da se ne isplati. Najbolje je ako putujes ili ako neko putuje negde da ti kupi. Veliki poz

      Избриши
  3. Hvala mnogo na odgovoru. Od putovanja nista, pre mesec dana sam se vratila iz francuske, znaci makar 3- 4 meseca cu cekati na puder. :(

    ОдговориИзбриши