среда, 8. фебруар 2012.

Tri stvari koje su totalno OUT...

Najčešće pričamo o tome šta je u modi...Ali mislim da je isto toliko bitno da prodiskutujemo sta je TOTALNO OUT...

1. PLATNENE GUMICE - big no no...
Jeftine platnene gumice zaista su nešto što je totalno out. Umesto njih uzmite tanku gumicu, zatim jedan pramen iz repa, obmotajte ga oko gumice tako da se ne vidi i pričvrstite šnalom tako što ćete je ubosti na dole...


 

IN - ukrasi za kosu sa stilom. Sve od "broševa" za kosu do manjih ukrasa za svak idan i raznih šeširića..



2. PLASTIČNE ŠNALE
Možda lepo izgledaju sa strane, ali ih retko ko tako gleda. Obično se vidi njihov vrh koji je zaista neugledan i ružan! Zar ne?




3. PLASTIČNE/SILIKONSKE "NEVIDLJIVE BRETELE"

Koje, btw uopšte nisu nevidljive. Vide se iz aviona... i nisu ni malo lepe ni ženstvene.
Umesto njih stavite silikonski brus halter ili na neki drugi način sredite problem otvorenih ramena...



ŠTA JE PO VAŠEM MIŠLJENJU TOTALNO OUT?

Kisss :***

9 коментара:

  1. Generalno ne volim bretele koje se vide... A ako se vec vide i ne mogu nikako da se sakriju, onda je mozda i bolje zameniti ih nekim interesantnijim. Recimo onim od perlica ili lancica... Delovace kao zanimljiv nakit, a ne ves...

    Za gumice i snale ne znam sta da kazem, nikada nisam razmisljala o tome da li su in ili out... Pre primetim dobru, lepu i cistu kosu (i suprotno), nego ukras na njoj... Sto se mene tice, out je losa, ostecena i jos gore - prljava kosa.

    ОдговориИзбриши
  2. Mislim da bi mogla da razmisliš o tome što svrstavaš u in i out. Recimo, nabaviti silikonske držače za grudi baš i nije lako, a i nije podjednako korisno za svaku ženu ( žene s većim grudima će se složiti ). Kud i kamo je lepše videti silikonsku bretelu nego u boji.
    Što se šnala u gumica tiče, ne bih rekla da nisu in, i dalje se koriste i vrlo su korisne. Neko ko ima stila, sigurno ih neće koristiti za večernji izlazak.
    Clarice, slažem se za kosu.

    ОдговориИзбриши
  3. Pa dobro, svako ima nesto sto voli i nesto sto ne, a blog je mesto gde mozemo da iskazemo svoje misljenje. Na primer ja uopste ne volim silikonske bretele i uopste mi ne smeta da vidim bretele u boji...

    ОдговориИзбриши
  4. Meni je isto mnooogo lepse kada izviri tanka satenska brtelica u bilo kojoj drecavoj boji (ili neka sa cirkonima), nego da vidim plasticne/silikonske "providne". To je definitvno NE za mene. Takodje, jedno ogromno NE, mozda jos i vece od brtela, su cipele sa otvorenim prstima (koje u sustini ne volim, ali nisu out) ili sandale u kombinaciji sa (najlon) carapama, a posebno mi je gadno ako su carape mrezaste pa se jos useku u prste. Dakle carape i sandale NE NE NE.

    ОдговориИзбриши
  5. Svidjaju mi se tvoji video klipovi i saveti,super si :) htela sam da te pitam sta je najbolje resenje za prikrivanje oziljaka na licu? Cula sam za La roche posay i vichy korektivne pudere... Hvala :*

    ОдговориИзбриши
  6. plisane gumice su super za pravljenje punjdji koje su definitivno in! ima puno klipova na youtube-u gde se od carapa prave debele gumice pa punjdje tj. takozvane "sock bun"!

    ОдговориИзбриши
  7. da imam dva pramena kose, mozda bih i mogla da koristim ove takne gumice, ali posto imam grivu =)))

    ОдговориИзбриши
  8. Po meni su totalno out silikonske bretele, gore je kada se vidi silikonska nego da se ostavi normalna bretela. I ove platnene gumice su fuj, sve ostalo moze da prodje :)

    ОдговориИзбриши
  9. Resenje za cure sa vecim grudima su bratelice sa cirkoncicima, raznim motivima(npr. sitni leptiri)... Jer silikonski brus halteri jednostavno ne vrse funkciju kod nas sa vecim grudima.
    A sto se tice SNALICA postoji toliko zabavnih frizura da se sakriju ako ih bas volite nositi...
    ALI PLATNENE GUMICE ??? SLAZEM SE BIG NO NO NO!

    ОдговориИзбриши