четвртак, 2. фебруар 2012.

Inglot šminka/kozmetika u Beogradu






INGLOT ŠMINKA/KOZMETIKA u Beogradu
Od pre skoro dve godine u centru Beograda otvoren je Inglot gde možete kupovati šminku profesionalnih šminera po prilično povoljnim cenama.
Ono što ja volim kada je u pitanju ovakav tip radnje (inače MAC radnje su istog tipa) jeste što možete same da kombinujete boje, pravite svoje paleterumenila, sjajeva, senki, pudera i korektora sa onim bojama koje volite i koje Vam najbolje pristaju. Palete, tj punjenja su na magnet tako da kasnije dokupljujete samo onu boju koja se potrošila ili ako hoćete neku novu.
Kao što vidite na fotkama, palete možete praviti u različitim kombinacijama. Četvrtaste i okruglaste senke se razlikuju po gramaži.
SAVET: Nemojte u istoj paleti mešati kremaste stvari (korektor i sjaj za usne) i senke za oči!
Sem toga, devojke koje rade su šminkeri i mogu Vam dosta pomoći pri izboru.
Što se ljubaznosti tiče, mogli bi malo da porade na tome… Nije baš na zavidnom nivou, ali nadamo se da će biti bolje 
Od srca Vam preporučujem da, ako ništa drugo, odete do radnje i pogledate kako izgleda.
Ni cene nisu ubitačne. Kreću se negde od 330 dinara za jednu senkicu koju ubacujete u paletu, do ca 1600 din za tečni puder.

3 коментара:

  1. Cula sam od profi sminkera da njihove senke nisu bas kvalitetne....ne znam kakvo je tvoje iskustvo?
    Pozdravcic. ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Kakve su "Inglot" cetkice za sminkanje, i kako se krecu cene...Da li mi preporucujes "Sephora", "Inglot" ili "Oriflame" cetkice, ili neku kombinaciju sve tri marke...?Imam svega 14 godina, svetao ten, koza mi je inace suva,ali koristim kremu pre svakog stavljanja pudera pa se moze reci masna...Koji mi puder preporucujes??? Gde u Beogradu mogu da kupim dobar prajmer, Lumene bronzani sjaj koji si mesala sa puderom, hajlajter i korektor? Koje su otprilike cene? Hvala ti puno unapred... VELIKI POLJUBAC za Beauty DIVUU !!! :*

    ОдговориИзбриши
  3. Ja imam 13 godina Miro , ne koristim šmunku ,ali je volim i pratim šminkerke iz Amerike preko You Tube-a i preporučila bih ti po ovome što sam videla i po silnim pohvalama Ecotools četke , a za puder ...Hvale Revlon Colorstay i Photoready .U mom gradu ima u Nedex-u , ali možda ima i u drugim gradovima po malim parfimerijama i drogerijama . Nadam se da je ovo bilo od pomoći :)

    ОдговориИзбриши