четвртак, 8. септембар 2011.

Osvojite crveni lak za nokte najpopularnije kozmeticke kuce na svetu MAC - Give Away

Drage moje bjutiholicarke,


Danas sam bila u MAC-ovoj radnji u Stockholmu da dokupim neke stvarčice koje su mi nedostajale i na poklon od butika sam dobila MAC lak za nokte u boji RougeMarie (na slici).
S obzirom da je crvena jedna od najpopularnijih boja ove sezone rešila sam da ovaj lak ode nekoj od Vas na poklon :)


Jedna od Vas poneće na svojim noktićima jednu od najtraženijih boja ove sezone!


KAKO DA OSTVOJITE LAK ZA NOKTE:

#1: Morate lajkovati stranicu Makeup House Beograd na FB (to je nova stranica koja ce zameniti stranicu Aurora Kurs sminkanja jer Studio Aurora menja ime od 01.10.2011 u MakeUp House i stranica na kojoj smo se druzili do sada bice ukinuta do kraja godine. zato je bitno da se sve moje drage bjutiholicarke presele na na ovu stranicu ako i dalje zele da primaju novosti o sminkanju i savete i popuste u vezi lepote)

#2: Morate biti clan na mom blogu. Vrlo je jednostavno...Sve sto treba da uradite je da upisete emejl adresu u desnoj koloni pored ovog teksta i da mi se pridruzite!

#3: Odgovorite na pitanje:
Koji je vas omiljeni brend (marka) i komad sminke? (korektor, eyeliner, sjaj...)
(odgovorite u polju za komentare koje se nalazi ispod ovog članka - isključivo komentari ispod ovog clanka ce se racunati)

Nagradna igra pocinje u sredu 08.sept u 20h i završava se u  utorak 13.sept u 00:00
Pobednica će biti proglasena u utorak.

Da biste osvojili lak mozete ziveti bilo gde...Poslacu Vam nagradu postom gde god da zivite, i nije bitno koliko imate godina...mozete biti izmedju 9 i 99

Možete staviti koliko god hocete komentara (sto vise to bolje jer ce se pobednica izabrati slucajnim izborom, tako da sto je vise vasih komentara to je veca verovatnoca da mi zapadnete za oko :)
NEMOJTE KOPIRATI KOMENTARE jer će automatski biti obelezeni kao spam i necu ih videti! 
Svaki komentar mora da bude jedinstven!

Srecno i samo cekajte da vidite kakve sam jos nagradne igre spremila za Vas.

Veliki pozdrav od Vase bjutiholicarke br.1 *)

44 коментара:

  1. First things first
    Pozdrav Marijana :) Moram priznati da mi je ovaj blog prijatno iznenadjenje!!! Nema puno dobrih blogova u Srbiji koji se bave temom sminke i stajlinga :D tako da sve pohvale :) Bilo bi super i kada bi na svom youtube chanel-u pocela da se bavis ocenama razlicitih brendova sminke, novim kolekcijama i sl,mislim da bi mnoge od nas bile zainteresovane da to vide :)

    A kao odgovor na pitanje koje si nam postavila moram reci da mi je za sad favorit Inglot zbog sirokog spekra boja i tekstura. A omiljeni komad sminke mi je ajlajner koji mi je neizostavan deo svakodnevnog stajlinga.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja probijam led... :)
    Moja omiljena marka je Maxfactor. Koristim uglavnom njihove proizvode, podlogu, korektor, maskara, poneka senka. Skoro sam otkrila njihov crveni lak za nokte, nijansa 549 Red Passion. Mnogo mi se svidja nijansa i kvalitet, tj. koliko traje na mojim noktima. Možda mi Mac bolje pristaje...? :)
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Veliki pozdrav za tebe i za nagradnu igru :)

    Moj apsolutni favorit je Max Factor Lip liner Ruby (No. 10). U pitanju je olovka prirodne boje usana koja moze da sluzi i za blago naglasavanje i za jace izvlacenje kontura i boje. Koristim je dugi niz godina i cak i ako nemam nista drugo uz sebe, ona mi mora biti u tasni. Obozavam ovu olovku posto mi savrseno odgovara za casual look (samo blago izvucem konture, mozda jedan siroku potez po usnama i zatim neki bezbojan sjaj), ali je idealna i za vecernju sminku, posto je tada malo jace nanesem i mogu je koristiti uz ruz slicnog spektra ali jaceg intenziteta.

    Puno srece u daljem radu i srecan rodjendan novom blogu! Vidjacemo se cesto ovde :)

    ОдговориИзбриши
  5. Negovana žena je lepa žena. Negovana žena se ne postaje preko noći. Ne postoji savršen proizvod, ali postoji izmedju mnogih i taj magični ruž "Chanel Rouge Coco Lipstick n°56 Teheran" koji me uvek nadahne osećajem slobode, daje odredjenu dozu samopouzdanja, i koji mi uvek "govori" - "Ovo je tvoj dan, uzmi ga, iskoristi, i uživaj u njemu" !

    ...i uvek mi podje za rukom :)

    P.S Hvala na svim korisnim savetima koje redovno upijam na Vašim stranicama.

    ОдговориИзбриши
  6. Pozdrav Marijana,

    da te pohvalim, jako mi se dopada tvoj pristup i nacin na koji govoris o svom poslu, vidi se da ga zaista volis i da to radis od srca.

    Trenutno koristi L'Oreal kozmetiku uglavnom, i najvise volim oci da istaknem. Uglavnom maskarom i eyeliner-om. Volim crveni ruz ali ga ne nosim jer nisam nasla svoju nijansu i volim crveni lak za nokte, jako mi se dopada kako nokti izgledaju kad su istaknuti :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ja sam koristila max faxtor puder i ne svidja mi se jer se brzo skida i moram vise puta dnevno da ga nanosim. Trenutno koristim maybelline golden, dobar je, lice mi izgleda prirodno ali na slikama izgledam skroz belo zbog blica. Koristila sam i bourjois 75 i on mi najvise odgovara pa cu opet krenuti da ga koristim. Koristim i njihovo rumenilo 95 rose de jaspe. Korektor jos uvek trazim koji mi odgovara.. Maskara maybelline, eyeliner rimmel, kao i ruzevi, olovka za oci.. Lak za nokte volim u mat boji. Ne bitno koja bitno da je mat :)

    ОдговориИзбриши
  8. Pozdrav iz Sankt Peterburga (Rusija)! Sada imate i jednu ruskinju koja prati vas blog. Sorry for mistakes if any, i`m a beginner in serbian :) Znam za Studiu Aurora i htela sam da odem kad sam bila u Beogradu, ali nisam stigla. Sledeci put obavezno dolazim ;)
    Inace jako volim MAC i jako mi se svidja ova ideja sa nagradnom igrom ;)
    Sto se tice marki kozmetiki, mogu reci da ne mogu da zivim bez sjaja from Maybelline Rose Diamonds. I jos crna maskara from Clinique.
    Pozdrav pa videcemo se uskoro!

    ОдговориИзбриши
  9. Evo i ja da se javim :)
    Ovo je moj prvi komentar na bilo koji blog :)

    Sto se mene tice nemam odredjenu marku, koristim bukvalno sve...
    Tecni puder i maskara su mi iz Oriflame-a, kameni puder Max factor, sjaj za usne Kost, ajlajner Classics... Prava ludnica :D

    Od lakova za nokte koristim od Rimmel-a do onih od 60 dinara... :)

    Posto sam student na izbor mi veoma utice i cena jer jos uvek ne mogu sve da probam i zakljucim sta mi najvise odgovara.
    Ali kad zavrsim fax eto mene sa pravim odgovorima :)

    Veliki pozdrav za tebe i sve ostale bjutiholicarke :****

    ОдговориИзбриши
  10. max faktor korektor-od skoro jedan od omiljenih.
    savrseno pokriva nedostatke :)
    deborah kameni puderi.
    pupa senke.

    ОдговориИзбриши
  11. Pozdrav, Marijana,
    blog je jako interesantan, i verujem da ce uskoro biti veoma posecen... Kao sto je vec neko rekao, mogli biste ocenjivati razlicite makeUp marke, komentarisati njihov kvalitet, i mozda uporedjivati, tako da mozemo mi koji se ne razumemo bas mnogo u sve to, odabrati pravi komad za nas.

    Moj omiljeni komad sminke je definitivno maskara, volim da probam razlicite marke, tako da trenutno koristim oriflame, maybelline i l'oreal:) Pored toga, trenutno je aktuelna dugotrajna olovka za oci oriflame u sivoj boji, collistar kayal u crnoj i zelenoj boji, oriflame rumenilo, l'oreal sjaj za usne, artdeco senka za oci... pravi mix raznoraznih brendova :)

    ОдговориИзбриши
  12. Evo da i ja bacim slovce.
    Uh.. prvo i osnovno, posao kojim se bavis za mene je posao snova! Sa druge strane ja sam elektroinzenjer, dakle bavim se necim potpuno drugacijim ali trudim se da mi ovo BAR bude hobi! :)
    Kada sam u studiju Aurora bila na tretmanu farbanja trepavica imala sam priliku da tih 15ak minuta prisustvujem Tvom casu sminkanja i odusevljena sam zaista.
    Sto se pitanja tice, omiljena marka koju dakle najvise koristim je max factor. Drzim se jos uvek stare i oprobane klasicne 2000 kalorija maskare u crnoj boji koja mojim trepavicama daje volumen, a pritom bez grudvica. (Osim kada su mi trepavice ofarbane. :D U tom slucaju sam je izbegavala jer preferiram sto prirodniji izgled, a farba ih je samo lepo naglasila.)
    Da ne duzim, zelim ti puno uspeha u ovom predivnom poslu kojim se bavis, puno boja i sjaja jer kako Bonnie Tyler u pesmi kaze "We're living in a powder keg and giving off sparks"!
    pozdrav:)

    ОдговориИзбриши
  13. :))))) Evo da i ja nesto napisem.. :) Moj glavni deo sminke je ultra eyeliner tecni deborah. i maskara braon boje da trepavice ne izgledaju mnogo vestacke :))) Pozdrav svim bjutiholicarkama :)))

    ОдговориИзбриши
  14. Lepota svake žene ogleda se u njenim noktima.

    Zašto?

    Zato što jedino nokti vide ceo svet iz svakog ugla i na sve načine.

    Crveni nokti su, nokti koji privlače pozitivnu energiju.



    Moj glavni deo šminke gore navedeni, lak za nokte. Inspiriše me da budem kreativna i pokažem preko noktiju ko sam ja u stvari.
    Omiljena marka mi je Golden Rose tj bio je do sad.. Ukoliko dobijem Mac verujem da ce biti on :)

    ОдговориИзбриши
  15. Cao Marijana!

    Jako sam se obradovala kada sam jutros primila tvoj mail sa ovom nagradnom igrom,a pogotovo sa blog-om.

    Radis odlican posao, kao i uvek, i sve je tip top i u trendu. Radujem se citanju tvojih postova :))))

    Sto se make up-a tice koristim razne brendove, ali meni najomiljeniji je inglot, jer je nekako najpostojaniji i najkvalitniji, super se ponasa na kozi i lako se nanosi.

    Moj omiljeni i obavezni komad sminke je maskara, jer bez nje ne idem nikuda..imam je cak i kad sam kod kuce. Trenutno koristim L'Oreal volume million lashes i odlicna je!

    ОдговориИзбриши
  16. Odličan blog...
    Sve na jednom mestu što ženama treba ...

    Od šminke najviše volim Max factorov Bronzing puder... Leti kao puder a zimi kao rumenilo...

    ОдговориИзбриши
  17. Moram da priznam da nikad sama od sebe ne bih kupila ovu nijansu laka za nokte, mada do sada se pokazalo da su mi omiljene stvari one, koje su mi bile najveći šoping rizik i koje su prevazilazile neke moje ustaljene okvire =D

    Odgovor na pitanje: moja omiljena marka šminke je ARTDECO, koji me je osvojio svojim kvalitetom, jer mi je to najvažnije kod nečega što stavljam na lice =) A omiljeni komad šminke mi je sjaj za usne i moram priznati jedini, koji redovno koistim ;D

    Pre desetak dana sam bila u vašem studiju u školi šminkanja i super sam se provela =)

    Veliki pozdrav od Zorane

    ОдговориИзбриши
  18. Cao Marijana,
    odlicna ideja sto se tice nagrade & ostalo :)

    Moja No.1 marka je CHANEL, no, ne kupujem bas uvek sve njihovo :) Tu je No.2 marka SHISEIDO kao OK alternativa. Njihova senka za obrve je super, mnogo je volim :D Postojana je, ne razmazuje se, dugo traje, i moze da se koristi kao eyeliner!

    Veliki pozdrav!!!

    ОдговориИзбриши
  19. Zdravo!

    Najpre hvala za ovaj blog i zelim Ti puuuno uspeha i mnogo citateljki!

    Moj apsolutno omiljeni proizvod je Chanel Mat Lumiere tecni puder, koji je dovoljno naneti u samo nekoliko kapi da bi se dobio savrsen ten kome ostala sminka cak nije ni potrebna. Kada zelim da pojacam efekat, koristim crveni Maybelline ColorSensational karmin.

    Maskaru retko koristim, jer sam trepavice ofarbala u Aurori :)

    Puno pozdrava,
    Ana :)

    ОдговориИзбриши
  20. Ovo je super !!!!!
    Ja cu ukratko da ogovorim ,lak za nokte Chanel a maskaru Maybelline ! pozdrav :)))))

    ОдговориИзбриши
  21. Ovo je zaista fenomelnalno. Bas mi je drago da je neko i kod nas poceo da organizuje ovakve aktivnosti. :) Svaka cast, samo tako nastavite. A sto se tice marke koju najvise volim, to je naravno MAC( do kojeg se malo teze dolazi kod nas), zatim Too Faced, Essence, Max Factor i Rimmel London!

    ОдговориИзбриши
  22. moram priznati da mi se najvise svidja i da mi najvise odgovara CD sminka pa iz tog razloga i izdvajam njihov diorkiss u nijansi iced latte ;)

    veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
  23. Ukratko - Inglot lak za nokte! Nikansa...pa bar 90% nijansi je savrseno :)
    Pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
  24. Od sve sminke najvise koristim maskaru,prosto je obozavam,a i lakove naravno :-)))) Omiljeni brend mi je Deborah :-)

    ОдговориИзбриши
  25. Prvo, sve pohvale za blog. Svidja mi se sto mozemo naci korisne saveste kao prvo, kao drugo mi se svidjaju vashe akcije sa popustima iz razloga sto cesto sebi ne mozemo da priustimo sve ono sto bi zeleli. (posebno kurs za sminkanje, kao i ove nagradne igrice) I svidja mi se sto nas upoznajete sa brendovima koji su kod nas malo zastupljeni.
    Sto se tice odgovora, zbog manjeg broja zastupljenih marki na nasem trzistu, ja se trudim da uskladim odnos izmedju kvaliteta i sminke. Najomiljenija marka mi je zbog toga Maybelline. Imaju odlicne maskare (pogotovo je dobra ,,The Falsies volume express" - nema osecaja tezine kad je stavite i bas lepo istice oci. takodje njihov puder ,, Affinitone Mineral" je savrsen za ove letnje dane kad nam ne treba tezak puder. Sto se tice sjajeva za usne, mislim da je Lorealov sjaj (onaj u maloj tubici) jos uvek ne prevazidjen. Sve u svemu mislim da nijedan brend nema u svom asortimanu svaki proizvod koji je najbolji. Svaki ima nesto po cemu se istice, pa zbog toga treba kombinovati. :) Puno pozdrava, Tanja :)

    ОдговориИзбриши
  26. Veliki pozdrav za tebe Marijana!
    Podrzavam ovo sto radis.Sminka odigrava vaznu ulogu u mom zivotu jos od malena.Uzivam u sminkanju sebe, a i drugih.Te transformacije i osmeh koji dobijete za uzvrat od osobe koju ste nasminkali je neprikosnoven.:) Zelela bih takodje i da upisem vasu skolu sledece godine,jer sam samouka,a zelela bih da naucim od profesionalaca.Ove godine ne mogu - u drugom sam stanju :)Jako ste povoljni i svaka cast na cestim akcijama koje dajete, ne krijete cene kursa kao drugi i to mi se svidja.
    trenutno su mi omiljeni proizvodi puderi vichy-DERMABLEND,-nemam reci koliko je dobar,prekriva sve zivo, najgore bubuljice,cak i otvorene rane :\.koristim inglot eyeliner-vodootporni koji posle 3 dana i dalje skidas :), i njihovu kremu za telo koja daje shtras i boju isto vodootporna :)sephorin kameni puder-kupila pre neki dan -zadovolna, uh ima jos mnogo toga....:)
    Veliki pozdrav! ;)

    ОдговориИзбриши
  27. Cao svima!!! Ja vec godinama koristim korektor i maskaru max faktor,mada sam kupovala uporedo i maskare drugig proizvodjaca,ali sam se uvek vracala na Dramatik look 2000 calory. Mada ni ova nova maskara od Maybelline(volum exspress)one by one daje dobre rezultate. Inace bila sam kod vas na farbanju trepavica,i zadovoljna sam postignutim...:) toliko od mene za sasa..pozdrav

    ОдговориИзбриши
  28. pozdrav za tebe Marijana i prvo da pohvalim tvoj blog predivno dok sam sad slusala tebe poptupno odusevljena vasom pozitivnom energijom koju prenosite na nas mlade.od kozmetike koristim Loreal i Maybiline kolekciju uglavnom je to maskara sjaj za usne i lak za nokte.moja omiljena boja je crvena i bas uvek to navedem svugde ona mi omiljena sluti na lepotu i mladost.pa ako imam srece mozda dobijem vas predivan poklon al nije ni to toliko bitno koliko je bitno druziti se prvi put sam na blogu .veliki pozdrav za vas sve bjutiholicarke.zelim svima puno srece!

    ОдговориИзбриши
  29. iako mi je nick svejedno moram reci da je to sala jer nista
    NiKaD
    NiJe SvEjEdno :D
    sve pohvale za blog, odusevljena sam... sve bjutiholicarke na jednom mestu :D divna ideja..
    sto se sminke tice koristim DR. WOLFF toniranu kremu preko toga rumenilo marke astor, sjaj za usne golden rose providan, maskaru crnu Oriflame, olovku za oci crnu Avon. omiljenu marku nemam trenutno jos sam u fazi isprobavanja i ekperimentisanja..
    sto se lakova za nokte tice to mije fetis cesto mazem svaki nokat drugom bojom (samo veselo :D)a trenutno su mi hit pucajuci lakovi marke essence (za one koji ne znaju o cemu je rec evo kako to otprilike izgleda http://www.fashionaddict.com.au/fashion-blog/wp-content/uploads/2010/03/CO_NPD3CR_detail2_300.jpg).. sto se boje tice nemam omiljenu ali drago mi je sto je crvena ove sezone hit i volim tu boju iz razloga sto je crvena boja ljubavi i radosti i optimizma <3
    poruka za sve : bjutiholicarke zivite zivot punim plucima ulazite u sebe i svoju lepotu a pored svega najvaznija je harizma kojom zracite budite mi nasmejane (svi imaju problema ali optimzam i harizma kojom zracite to je nesto vrednije od svega samo sa tim cete znati da nosite sminku i pokazete svoju pravu lepotu) evo pesme za sve vas
    http://www.youtube.com/watch?v=zuPML0lTQ1A
    pozz :D

    ОдговориИзбриши
  30. :))) Marijana ,
    uz zelju da i ovaj sajt bude veoma uspesan u svakom pogledu , dodacu da su moji omiljeni delovi sminke smedja maskara ( Max factor ili Oriflame ), kao i lakovi za nokte, u roze,ciklama i crvenim nijansama ( od nekoliko razlicitih marki -Max factor, Oriflame,Rimmel, s-he ...).

    ОдговориИзбриши
  31. Veliki pozdrav svim beauty freakovima iz Budimpeste! :) Moj omiljeni brand je upravo MAC, koji je na svu srecu dostupan u Madjarskoj. Jedan od omiljenih proizvoda su njihovi gel liner-i Fluidlines, a ako je nekome pri ruci, neka se docepa boje Avenue, koja je izasla u sastavu jedne od poslednjih kolekcija. Fenomenalan je kao baza za senku, mada ga ja nosim i samostalno za brzi smokey look. :) Jos jedan brand koji bi svima preporucila je Urban Decay, koji nazalost mi sa ovih prostora mozemo samo da narucimo preko interneta. Mada bi u Sephori trebalo da imaju neke od njihovih paleta, tako da vredi proveriti. :) Pozdrav svima, Mira

    ОдговориИзбриши
  32. Zdravo svima...Od skoro sam clan Aurora cluba,tj.sada Makeup House Beograd...Divni ste...Crveni lak,kao i ruz za usne obozavam... Omiljena marka mi je Mac,zato i stavljam ovaj komentar,a komad sminke lak za nokte...Volim sredjene nokte,jer pokazuju zenstvenost i koliko zena brine o sebi...Pozdrav svima!

    ОдговориИзбриши
  33. Mlada sam...Volim da se sredjujem i uzivam u svojoj lepoti...a uz to naravno ide i sminka...i naravno sredjeni nokti...UVEK SAM ZA TO....<3

    ОдговориИзбриши
  34. Pozdrav Bjutiholicarkama :)
    Jedini komad sminke bez koga zaista ne bih mogla da zamislim dan je maskara, najvise koristim max factorove maskare a omiljene su mi 2000 kalorija i od skoro masterpiece :) obozavam da se sminkam i volim da experimentisem sa razlicitim bojama i kombinacijama senki... nadam se da ce MAC kozmetika uskoro biti dostupna i u Srbiji pa da i sama vidim zasto je svi toliko hvale :)
    Sve cestitke na blogu! Do skorog citanja...

    ОдговориИзбриши
  35. Volim sminku i sminkanje..Sate i sate provodim listajuci blogove.
    Na Vas sam naisla trazeci upravo nesto o svom omiljenom make-up komadu-CRVENI KARMIN i to hladna nijansa.Crnka sam pa mi nekako mnogo lepse stoji od tople nijanse.
    Omiljeni brend IZ SNOVA svakako MAC.Jednog dana cu ga posedovati:-)))) Dok cekam da se to desi bicu verna Bourjois kompaniji..Srdacan pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  36. Volim sminku i sminkanje..Sate i sate provodim listajuci blogove.
    Na Vas sam naisla trazeci upravo nesto o svom omiljenom make-up komadu-CRVENI KARMIN i to hladna nijansa.Crnka sam pa mi nekako mnogo lepse stoji od tople nijanse.
    Omiljeni brend IZ SNOVA svakako MAC.Jednog dana cu ga posedovati:-)))) Dok cekam da se to desi bicu verna Bourjois kompaniji..Srdacan pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  37. Ovo je super, jer iz raznih komentara moze se takodje nauciti... Sve mi imamo izvesno iskustvo u sminkanju, pa poneki savet od nas amatera, po pitanju marke ili odredjenog proizvoda, moze koristiti i drugim bjutiholicarkama! :)

    Nisam pomenula, medju omiljenim proizvodima, max faktor ruzeve za usne-izuzetno su postojani, kao i neprevazidjena MF maskara 2000 calorie...

    ОдговориИзбриши
  38. ⒿⒶ ⒷⒾⒽ ⓂⒶⒸ ⓁⒶⓀ ⓏⒶ ⓃⓄⓀⓉⒺ ❤

    Evo, još jednog meni omiljenog proizvoda od jednog od omiljenijih mi brendova - Sephora Brush Cleaner http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P208011&categoryId=S4905&shouldPaginate=true
    Antibakterijsko sredstvo za čišćenje četkica, naravno treba napomenuti da nipošto nije zamena za pranje četkica =D

    ОдговориИзбриши
  39. Neizostavnai komadi sminke po meni su maskara i sjaj za usne, to je nesto sto moze da istakne prirodnu lepotu zene. A, ima li cega lepseg od prirodne lepote? To je ono sto mi pruza dovoljno samopozdanja jer ne izgeda kao da sam sate potrosila na sredjivanje :).
    Trenutno koristim L`oreal Glam shine sjaj za usne i njihovu Extra volume collagen maskaru i veoma sam zadovoljna.

    ОдговориИзбриши
  40. Zaboravila sam da kazem da, po meni, svako mora da vodi racuna o svojim noktima i rukama, i ne bih se slozila da su samo oci ono sto dosta govori o nekoj osobi, vec i ruke. Lepo negovane ruke, naravno i nokti su dovoljan pokazatelj koliko neko vodi racuna o sebi. Ruke su ipak te kojima sve radimo i lepo je kada su nezne, a nokti uredni. Crvena boja laka je definitivno boja koja je pogodna za svaku priliku i uz svaku odevnu kombinaciju i drago mi je da je ove jeseni IN :)
    ps Sve pohvale za blog

    ОдговориИзбриши
  41. Mislim da bi mi taj MAC crveni lak posao novi omiljeni komad sminke, s obzirom da nemam crveni lak u svojoj kolekciji :)

    ОдговориИзбриши