понедељак, 5. септембар 2011.

INGLOT Kozmetika u Beogradu - Šminka i pribor za šminkanje


Od pre nešto više od godinu dana (ovaj članak pisan je septembra 2011.) u centru Beograda otvorena0 je radnja u kojoj se prodaje šminka i pribor za šminkanje pod nazivom. Reč je o brendu koji je osnovan pre 25 godina, od strane hemičara pod imenom Wojtok Inglot u Poljskoj (Inglot Cosmetics)

Ono što ja volim kada je u pitanju ovakav tip radnje (inače MAC radnje su istog tipa) jeste što možete same da kombinujete boje, pravite svoje palete rumenila, sjajeva, senki, pudera i korektora sa onim bojama koje volite i koje Vam najbolje pristaju. Palete, tj punjenja su na magnet tako da kasnije dokupljujete samo onu boju koja se potrošila ili ako hoćete neku novu.



Palete možete praviti u različitim kombinacijama. 
Među senkama ima onih četvrtastih i okruglastih i razlika je u gramaži. Četvrtaste su veće gramaže, što savako treba imati u vidu kada upoređujete cene!


SAVET: Nemojte u istoj paleti mešati kremaste stvari (korektor i sjaj za usne) i senke za oči!
Sem toga, devojke koje rade su šminkeri i mogu Vam dosta pomoći pri izboru.
Što se ljubaznosti tiče, mogli bi malo da porade na tome… Nije baš na zavidnom nivou, ali nadamo se da će biti bolje :)
Od srca Vam preporučujem da, ako ništa drugo, odete do radnje i pogledate kako izgleda.
Ni cene nisu ubitačne. Kreću se negde od 330 dinara za jednu senkicu koju ubacujete u paletu, do ca 1600 din za tečni puder
Radnja u Beogradu nalazi se na uglu ulica Kralja Petra i Vasine!
Vaša bjutiholičarka!

4 коментара:

  1. da, obozavam tu prodavnicu...jeste da nisu bog zna kako ljubazne i pruzaju skromne odgovore, ali kad udjem u carstvu sam!:) toliko, da bih volela da radim tu i provodim po ceo dan....:)bas bih volela da kupim neku njihovu paletu od 10-ak boja, samo jos parice da sakupim i to je prvo sto kupujem....

    ОдговориИзбриши
  2. nisam nikad bila u ovj prodavnici ali prosetacu bas neki dan :D pa javljam utiske

    ОдговориИзбриши
  3. Bila sam juče na tvoju i preporuku još jedne devojke i diiiiiivno je! <3 :D Sad kad sam ovo otkrila više se ne vraćam u lily što se tiče dekorativne kozmetike! :))) Čak je i prodavačica bila vrlo ljubazna, ja sam inače strašno neodlučna, a tamo sam se tek pogubila, ali ona mi je baš dosta pomogla svojim odgovorima i savetima i pomogla mi da se odlučim, inače mislim da bih zaglavila tamo do zatvaranja! :D Vraćam se tamo ponovo čim sakupim još parica i njima stigne nova roba (neke stvarčice im fale). Hvala ti puno na ovom otkriću! :** :)))

    ОдговориИзбриши
  4. Jao, nisam znala da se otvorila ova radnja kod nas, jao, necu izlaziti iz nje :D Hvala puno sto si postavila ovo! :) Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши