понедељак, 29. април 2013.

Flormar paleta, olovke za oči i dve Accessorize marame - Bjutiholičarka obilazi radnje sa šminkom


NAPOMENA: NE ZAMERITE NA FRIZURI, TO JE BILO PRE ŠIŠANJA , HAHAHA :)

Obećala sam vam da ću se prilikom moje poslednje posete Beogradu "promuvati" kroz radnje sa šminkom, pogledati šta sve ima i odabrati ono što mislim da je dobro. Nisam mogla a da ne obiđem Flormar radnju jer sam u poslednje vreme čula neke lepe stvari o njihovoj šminki. I tako sam se uputila u TC Ušće da ih obiđem.

Tamo sam naišla na Brankicu (koju sam tom prilikom i upoznala) koja me je uputila detaljnije u sam brend. Ne samo da je slatka, kao što možete da vidite na fotografijama, već je i veoma ljubazna i draga i strpljiva, što je sa mnom neophodno jer ja mogu da ispitujem do sitnih detalja, hahahahhaha.

"VELIKO HVALA BRANKICI NA INFORMACIJAMA I STRPLJENJU :)"

Flormar radnja Beograd

Lično sam veoma sumnjala u kvalitet ovog turskog brenda (verovatno zbog obične predrasude i nekih sedefastih šarenih senki koje su mi ostale upečatljive, nekako sam ih stalno zaobilazila misleći da su "onako"), međutim moram priznati da sam se prevarila. Ne znam za kvalitet ranije, ali su sada stvarno ok. 

Svidelo mi se to što od tečnih i pudera u kamenu imaju zaista svetle nijanse, što je iz nepoznatih razloga retkost u Srbiji.
Među senkama ima zaista lepih nijasni, i prelepio složenih kako baznih tako i trend plaeta.
Više od samoj ponudi možete pogledati na njihovom sajtu.

I tako je jedna od mojih odluka pala na paletu koju vidite, a jedino iz razloga što u njoj ima zaista lepih senki i umesto kupovine velikog broja pojedinačnih komada, mogu ovako da isprobam kvalitet mnogih.

Flormar paleta

Flormar paleta sminke


Cena palete je 2069,00 din i uključuje: 12 senki za oči (čekam odgovoro od Flormar-a koji su tačno brojevi senki u paleti kako bi mogle da ih kupujete pojedinačno), 2 korektora (jedan svetliji na roze, i jedan tamniji na narandžasto), puder u kamenu, 2 rumenila (roze i kajsija) i neka četkica za rumenilo i jedan aplikator sa dva kraja. Ah da... Da ne zaboravim i ogledalo :)

Sem palete kupila sam još i dve olovke za oči za koje se tvrdi da su vodootporne...Ali to ćemo posebno testirati, hihihihi :)... 
Crnu No:101 i plavo-sivu No:103 
Cena: 309,00

I naravno, sem šminke nisam mogla da ne uđem u Accessorize gde sam našla dve svilene marame od kojih ste jednu imale prilike da vidite kada sam gostovala na Studiju B a drugu kada sam kreirala look Malo retro, malo u trendu


Veliki kisss...i u nekom od sledećih postova... MOJA POSETA PARFIMERIJI "JASMIN"

P.S. Da li koristite Flormar? Da li ste probale? i šta?

2 коментара:

  1. Одговори
    1. Danas cu objaviti jos jedan post o onome sto sam probala. Jos nisam isprobala sve da bih rekla, ali kako sta budem testirala objavljivacu. Veliki pozz

      Избриши