четвртак, 7. јун 2012.

Kurs šminkanja by Bjuti - Ima li onih koje bi mi postale koleginice?

Drage moje...
Pitam se... Imali me među Vama onih koje bi volele da se 
oprobaju u svetu šminkanja i postanu mi koleginice?




SITUACIJA JE SLEDEĆA (važno mi je da sve dobro pročitate):

Nekoliko Vas mi je već pisalo da biste volele da idete na kurs koji bih ja držala.

Pa smo u studiju MakeUp House razgovarali kako da Vam izađemo u susret i odlučili da ukoliko bude bilo dovoljno interesovanje organizujemo kurs na kome bih ja bila predavač :)

S obzirom da ja dosta vremena provodim u inostranstvu kurs će, kao što rekog biti organizovan jedino ukoliko bude bilo dovoljno interesovanje da otkažem neke obaveze koje imam i provedem to vreme u Beogradu sa Vama.

Cena kursa bi bila: 15 700 din (u okviru kampanje Kreativno Leto u Studiju MakeUp House)
U pitanju je osnovni kurs šminkanja.
Nakon kurs dobijate sertifikat (sve informacije o kursevima možete videti na sajtu www.makeuphouse.rs)

Beograd
Start bi bio: 21.06.2012. u 18h i časovi bi bili sredom i četvrtkom, 7 dolazaka u 3 nedelje.

Novi Sad
Start bi bio: 06.07.2012.
Kurs bi bio intenzivan 4 dana, 2 puta po tri sata (tri sata pre podne, pauza pa tri sata posle podne)

U CENU JE URAČUNATA ŠMINKA ZA RAD NA KURSU I ČETKE, TAKO DA SEM PLAĆANJA KURSA NEMATE DODATNIH TROŠKOVA.

IMA LI MEĐU VAMA JOŠ NEKIH KOJE SU ZAINTERESOVANE ZA KURS?


VAŽNO!!! Ako ima, važno je da mi pošaljete mejl jer od broja primljenih mejlova interesovanja, odlučićemo da li će biti kurs ili ne. Znači, od Vas zavisi :)


JOŠ VAŽNIJE !!! MEJL VAS NE OBAVEZUJE NI NA ŠTA, SAMO NAM DAJE SIGNAL KOLIKO JE INTERESOVANJE ZA KURS. Obaveza nastupa tek nakon potpisivanja formulara i uplate rezervacije kursa.


MEJL ŠALJETE NA:  bjutiholicarka@gmail.com
NASLOV MEJLA (da bi ih razlikovala od hiljada drugih :): Zainteresovan/na za kurs



NAJVAŽNIJE!!! Konačna odluka donosi se u utorak 12.06.2012

P.S. Nemojte da me pitate da li će biti druga šansa jer ne znam :))))

P.S.S. Sutra ide video na istu temu, pa ako sam nešto ovde propustila, reći ću Vam tamo :)

Veeeeeeeeeliki kisss :***
Bjuti

2 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Pisala sam o ovome na fejsu ali ne mogu da odolim da ne iskopiram ovde za slucaj da neko nema fejs da dobije priliku i vidi i ovde :D Ja bivsi ucenik Make Up House-a. Zavrsila sam ovaj kurs zimus i blago je reci da sam odusevljena :) Meni je Jelena bila predavac a Marijana je bila nazalost predavac samo na jednom casu. U svakom slucaju obe su fenomenalni profesionalci i ovo je devojke izvanredna prilika za sve jer dobijete i sertifikat i neverovatan popust. Vredi svakog dinara i mnogo vise, jer ono sto naucite je neprocenjivo. Atmosfera je fenomenalna, a svi su i vise nego ljubazni. Ma i dalje sam pod utiskom... :D Ako ima neko neku nedoumicu ili pitanje neka pita slobodno :D Moje misljenje je da se najbolje i najiskrenije preporuke i iskustva mogu dobiti od bivsih ucenika pa se zato ovom prilikom javljam. Inace nakon kursa i nakon polaganja Marijana nam je odrzala besplatni seminar na kome nam je pricala o svom zivotu radu i uspehu. Predavanje je bilo jako motivaciono a utisci neverovatni.Uz to smo dobili i stampani materijal sa savetima kako postati poznati sminker, gde je Marijana nesebicno jos jednom pokazala koliko je veliki covek i otkrila tajne i cake koje vecina sminkera krije. Pored toga skola Make Up house nakon svega organizuje i praksu (sto pokazuje da brinu o svojim ucenicima i nakon kursa). Nemate pojma kako mi je drago da sam zavrsila kurs u bas ovoj skoli jer sam kasnije pricajuci sa mnogima iz navodno prestiznih i popularnih skola saznala da su te skole samo radile na dobrom marketingu i ni na cemu drugom jer devojke u startu ne znaju ni ten da pogode(sto je osnova osnove). Inace za ovu skolu sam cula totalno slucajno preko interneta. Marijana je tek kasnije krenula da izbacuje video snimke na youtube i tad sam znala, a sada samo potvrdjujem svoje pretpostavke(sto sam imala i prilike i jednom rekla Marijani) da je ovo skola koja ce napraviti bum u nasoj zemlji :D a vidim da je skola sve popularnija i strancima iz susednih zemalja :D svaka cast i sve pohvale za skolu Make Up House!
    Na casovima nas je bilo oko 8 i paznja je posvecena svakom posebno! Radili smo na svakom casu i sminkali i na kraju nam predavac da savet sta da ispravimo... gde su greske ... itd... Uput sta god da vas zanima mozete da pitate i odgovorom cete biti i vise nego zadovoljne. Toliko prijatnih ljudi na jednom mestu ma neverovatno. Kazem vam ja sam odusevljena i garantujem sto posto da ce svako ko iole voli sminku da poludi jos vise za sminkanjem a onaj ko ne voli zavolece :D Ako imate pitanja slobodno pitajte rado cu vam odgovoriti
    JOS JEDNOM VELIKO HVALA I MARIJANI I SKOLI MAKE UP HOUSE! NEVEROVATNO ISKUSTVO!

    ОдговориИзбриши