недеља, 11. март 2012.

Najbolje maskare Loreal, Max Factor, Oriflame...

Ah ta maskara...Malo je stvari koje prave toliku promenu na licu kao sto to cini maskara. Na trzistu ima zaista dosta dobrih maskara i svaka od nas je pornasla svog favorite. Evo koje maskare ja smatram dobrim.

Oriflame Wonder Lash




je moj apsolutni favorit iz dva razloga. Ima gumenu cetkicu koju ja obozavam (i verujte svi koji su je probali do sada su se odusevili gumenom cetkicom). I ostale maskare koje sam odabrala imaju gumene cetkice, ali se ova od svih razlikuje po tome sto su cetkice sa jedne strane duze a sa druge krace, sto cini da se lako nanosi i na gornje i na donje trepavice.


Sem toga, ako pogledate blize videcete da je centrni deo na kome su postavljene cetkice uzi nego kod ostalih maskara sto cini da mnooooogo bolje ulazi medju trepavice i maze ih zaista sa svih strana!!!

Loreal Million Lashes



Takodje sa gumenom cetkicom, ali je osovina deblja sto cini da cetkice nisu toliko duge i dosta su mekse nego kod prethodne maskare tako da se malo teze nanosi. Medjutim kada se stavi efekat je ziasta dobar.
Pakovanje je za svaku pohvalu!

Max Factor False Lash Effect


Kao i kod Loreal maskare osovina je deblja tako da su cetkice ako pogledate izbliza prilicno kratke. Teze se nanosi ali je sasvim ok.

Koju maskaru ti koristis i zato?

Kisss :***

9 коментара:

  1. Ne mogu da verujem! Sve tri maskare koje si navela su i moji favoriti! :D Mogu da kazem da sam isprobala prilican broj maskara, a kako ni jednom nisam bila narocito zadovoljna uvek bih sledeci put kupila neku drugu, najcesce neku koja se tek pojavila :D Kada se pojavila Loreal Million Lashes bila je to prva maskara koju sam kupila dva puta uzastopce, stvarno me je odusevila! :) I Max Factor False Lash Effect mi je bila odlicna i nameravala sam da se vratim malo na nju, kad sam primetila koliko u svojim videima hvalis ovu Oriflame-ovu Wonder Lash i morala sam da i sama vidim sta je to toliko posebno u vezi te maskare koju ti preporucujes! :D Moram ti reci da se nisam pokajala, maskara je stvarno super! A cena je neuporedivo niza cak i da je po efektu za nijansu slabija od prethodnih! Zaista dobra preporuka! :) Moje neko iskustvo je da razlicitim trepavicama odgovaraju razlicite maskare, mozda meni i tebi odgovaraju ove gumene cetkice, ali imam npr drugaricu sa dugim i uvijenim trepavicama kojoj mnogo vise odgovaraju maskare sa standardnom, gustom cetkicom koje joj daju volumen... A takodje imam i drugaricu koja od svojih neuglednih trepavica ume da napravi cudo, koristeci bilo koju maskaru! To mi nikad nije bilo jasno, kakva je to tehnike u pitanju, nikad je nisam gledala kako je stavlja... :D Ima svacega, svako treba da isproba sta njemu najvise odgovara, ali tvoj izbor i ja potpisujem! :D Puno poljubaca :***

    ОдговориИзбриши
  2. Ako je neko imao iskustvo sa Pupa maskarama, neka pise...

    ОдговориИзбриши
  3. Ovu Oriflame sam godinama koristila i stvarno je extra. Bas sto Jelena kaze svakli puta kupujem neku novu drugu maskaru nakon sto mi se potrosi stara ali Oriflame je bila ona koju sam vise puta uzastopno kupovala :)) Pratim te stalno i na yt :))
    Prati me na mom blogu :)
    http://makeupmaja.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Ovu Oriflame sam tek skoro pocela da koristim jer su je mnogi hvalili i odusevljena sam! Ranije mi je favorit bila bas ova treca False Lash Effect... Inace, onaj kraci deo jeste super za donje trepavice, ali je namenjen za volumen, a onaj duzi za produzavanje trepavica... Prvo stavljam maskaru kracim pa uzim delom, dva takva nanosenja i fenomenalne su! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Mene strašno zanima kakva je ona Givenchy maskara sa loptastom četkicom???

    ОдговориИзбриши
  6. Takodje sam isprobala mnogo maskara ali u poslednje vreme i ja koristim ovu oriflame maskaru i bas sam zadovoljna. A sto se tice ove Givenchy maskare, ja sam je sasvim slucajno kupila jer je tad u Sephoru bila neka akcija ako kupis jednu drugu dobijes gratis i meni je ova maskara bas dobra . Malo mi je bilo neobicno na pocetku da koristim loptastu maskaru ali sa njom tako dobro mozes da izvuces svaku trepavicu i cak mi je lakse sa njom da lepo nanesem maskaru . Natasa, ja bi ti je preporucila :). Cim potrosim oriflame maskaru , kupujem ponovo ovu.

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши