среда, 28. децембар 2011.

Kako ublaziti tamne kolutove oko ociju?

Drage moje,

za sve vas koje me pitate vezano za ublazavanje tamnih kolutova oko ociju evo odgovora...


Potreban Vam je KOREKTOR U NARANDZASTO-ROZIKASTOJ BOJI!


Odlican korektor je ART DECO Camouflage Cream


Evo linka gde mozete pogledati boje, nadam se da su brojevi isti pa kad krenete u kupovinu vi zapamtite ili zapisite broj.

Art Deco Korektori


Rozikasta boja u kombinaciji sa tamnim modrim podocnjacima daje boju koze, tako da na vasoj kozi on nece izgledati ni narandzasto ni roze, vec u boji koze.


Ima ih u Jasminovim radnjam i cena je negde izmedju 1000 - 1200 din, ali zaista vrede jer imaju dosta pigmenta, dobre su konzistencije o odlicno pokrivaju.



P.S Nemojte bas slusati sta vam zene koje rade u Jasmin parfimerijama govore jer nisu sminker niti strucen da Vas posavetuju na pravi nacin. Cisto da ne zavrsite u kesi sa necim sto Vam ne treba :)


Ljubim Vas :*

5 коментара:

  1. Hvala na informaciji :) Cim budem u BG-u, nabavljam jedan korektor ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Kupila sam ga danas u Solunu ( 7 eura) dosla kuci i odusevila se :) dugo vec imam problem sa tamnim podocnjacima i godinama sam menjala korektore ne bi li nasla pravi,nadam se da ce ovaj stvarno biti taj :) hvala i Srecan NG! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Što misliš, je li bolje uzeti tako neki ili 'vodenasti' tipa Garnierovog Roll on?

    ОдговориИзбриши
  4. cime se nanosi ovaj korektor i imas li neku preporuku kako odabrati pravu nijansu? Ja imam dosta taman ten tako da ne smem da preteram sa beljenjem oko ociju.
    Najveci mi je problem sto u jasminovim radnjama sve bljesti od neonskog svetla i uopste nemam realnu sliku kako to na prirodnom svetlu izgleda. Svaki put setam od palete do izloga dok odabiram nijansu :-))))

    ОдговориИзбриши