петак, 25. новембар 2011.

Karaja - šminka koja će možda postati moj favorit :)





na sajmu kozmetike imala sam prilike da probam i na svojoj koži os
etim šminku marke Karaja (italijanska marka) koju hoću ovom prilikom da vam predstavim jer ima potencijal da postane moj favorit.

Oduševili su me kvalitet i ponuda. Cene su ok, nije jeftina, nije ni preskupa, ali sasvim ok za tako visok kvalitet.


Iskreno da Vam kažem, ja sam pomalo sumnjičava kada su brendovi u pitanju i nisam htela da ih preporučujem sve dok nisam osetila kvalitet pre svega pudera i korektora, zatim senki i ostlaog, a kao najvažnije napomenuću četke koje su savršene.


Evo fotki koje sam uradila prilikom posete njihovom štandu na sajmu, a planiram da sredinom decembra odem do njihove radnje i napravim video snimak i isprobam svu šminku.

Kao što sam vam obećala uradiću snimak i u Inglotu (znam da sam vam obećala, ali na žalost nikako nisam imala vremena za to, a nadam se da će me pustiti da to uradim. Držite mi fige :)))))

Ovde mozete saznati nesto vise o Karaji - Karaja kozmetika

Mnogo Vas volim, hvala Vam sto mi svaki dan izmamite osmeh kada čitam vaše komentare.

Veliki pozdrav
Vaša Bjuti

10 коментара:

  1. Aaaaa video poseta Inglotu!!! Jedva cekam, kao i ovo. Mozes li kad budes u Inglotu da javis kakvis su straftasti hajlajteri ( kameni, ne tecni ).Hvala unapred!

    ОдговориИзбриши
  2. Na fb stranici sam videla da si postavila fotke sociva , pa me zanima gde ih ima u Beogradu(ako ih uopste ima)? ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Hej, ja sam ta sociva videla na sajmu kozmetike, pa su mi dali da ih probam i da napravim neku recenziju ako budem zadovoljna. Bas sam ih i ja pitala juce da mi napisu da li negde prodaju u Srbiji i gde...Cim budem dobila odgovor, bice postavljen i video i clanak na blogu :) Veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
  4. moj najveci problem su tamni podocnjaci!tek sam kod tebe saznala da narandzasta boja sakriva tamne podocnjake.Do make up store/ovog ne mogu doci,pa bih te molila da mi preporucis koji je dobar za moj problem a ima ga na nasem trzistu?hvala.

    ОдговориИзбриши
  5. molim te,da objasnis sta je prajmer i koji ti koristis,koji su dobri,a mogu se naci kod nas? Hvala

    ОдговориИзбриши
  6. Imam dosta cetkica Karaja, kao i njihov koretkor. Naletela sam slucajno na sajmu na njihov stand i mogu iskreno da kazem da sam ODUSEVLJENA!!! Svaka preporuka!!

    ОдговориИзбриши
  7. Pozdrav! Da li mozda znas koliko kosta ovaj set cetkica za profesionalno sminkanje? Unapred hvala i samo napred! Blog je super! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zdravo Olga, ceo set kosta 16 000 din, ali mogu da se kupe i pojedinacne cetkice. Cena im je od 800 - 1800 din (otprilike :)

      Veliki pozdrav i hvala ti sto si uz mene :***

      Избриши