субота, 15. октобар 2011.

OGROMNA NAGRADNA IGRA! :) OSVOJITE KURS ŠMINKANJA VREDAN 48 000 DIN!!!


Drage moje Bjutiholicarke,
sećate se da sam rekla da sam svašta spremila za Vas :))))) Povodom novog imidža studio MakeUp House poklanja Vam 42 POKLONA!

Sada imate šansu da osvojite zaista vredne nagrade koje ne samo da će Vas nečemu naučiti već ćete moći i da zaradite neki dinar šminkajući i ulepšavajući druge :)


POKLONI OVOM PRILIKOM SU:

30 farbanja trepavica za Vas koje ste umorne od stavljanja maskare :)

NAGRADNA IGRA POČINJE 15.10.2011 u 12h i završava se 23.10.2011 u 23h
DOBITNICI ĆE BITI OBJAVLJENI NA SAJTU STUDIJA MAKEUP HOUSE I BLOGU BJUTIHOLICARKA U PONEDELJAK 24.10.2011 U 12H

ŠTA JE POTREBNO DA BISTE UČESTOVOVALI:

#1. Potrebno je da lajkujete zvaničnu stranicu MakeUp House na Facebook-u

#2. Potrebno je da ste registrovani u MakeUp House Klubu

#3. Da se pridružite i postanete čitaoc na mom blogu (sa desne trane na blogu nalaze se čitaoci gde mi se možete pridružiti)


KAKO DA UČESTVUJETE:

Kada ste ispunili prethodne ulove sve što treba da uradite je da ostavite komentar:

Komentarišite šta biste volele da osvojite i zbog čega ili koji je vaš omiljeni brend šminke, komad šminke, zašto se šminkate…SVI KOMENTARI moraju biti različiti (nemojte kopirati jer će takvi komentari automatski od strane YouTuba biti označeni kao spam i neću moći da ih vidim)

KOMENTARE OSTAVLJATE ISPOD:

- zvanične objave na Facebook-u
- članka na blogu bjutiholicarka (tj ovog članka)
ili
- ispod zvaničnog klipa na YouTube


(nije neophodno da ostavite komentar na sva tri mesta, ali ostavljanjem komentara na više mesta povecavate šanse da osvojite poklon)


Dobitnica najvrednijeg poklona Kurs šminkanja 35 časova biće izabrana iz YouTube KOMENTARA

Dobitnica druge nagrade Osnovni kurs šminkanja biće izabrana iz YouTube KOMENTARA


10 dobitnica Škole šminkanja biće izabrane iz komentara članka na blogu Bjutiholicarka

30 dobitnica Farbanja trepavica biće izabrane mešano iz komentara na Facebook stranici, blogu i iz YouTube komentara


Komentarišite koliko želite – moj je savet da svaki dan pišete po jedan komentar kako bi bili izmešani. Time uvećavate svoje šanse prilikom slučajnog izbora.
Što više komentara to je veća šansa da baš Vaš zapadne za oko prilikom slučajnog izbora.

Pobednici se moraju javiti Studiju MakeUp House u roku od 72 sata od proglašenja pobednika!

SREĆNO!!!


66 коментара:

  1. Ovo je fenomenalna prilika i ne mogu da verujem da je ovo stvarnost!!! Veoma sam uzbudjena sto ste pruzili sansu da se osvoji fenomenalni kurs sminkanja i nadam se da cu osvojit jedan od kurseva. Obozavam da se sminkam i obozavam sminku. Bila sam kod vas u skoli i odusevljena sam bila nacinom rada,sminkom i divnim ljudima koji tamo rade. Sve vam najbolje zelim i nadam se da cemo se druziti!!! Inace omiljeni brand je Mac a proizvod senke i bronzer.

    ОдговориИзбриши
  2. au ja gledam i ne verujem svaka vam cast za ovo.. Sto se sminke tice obozavam sminku i sminkanje trenutno pohadjam osnovni kurs sminkanja kod vas i utisci su fenomenalni.. zelja mi je od malena bila da postanem profesionalni sminker.. sto je verovatno najveca zelja vecini devojaka koje ce ovo komentarisati.. da nije tako ne bi bile na ovom blogu sve u svemu ko god dobije bice presrecan a vama svaka cast! naravno svaka od nas bi skakala od srece ako ovo dobije a vi pojma nemate koju uslugu i priliku pruzate svima nama.. ovo je neverovatna prilika i sansa i sama mogucnost da dobijem ovo je neprocenjiva. hvala vam punoooo i svaka casttt!!!
    evo pesma za sve vas
    http://www.youtube.com/watch?v=l9Nc0FAk74c

    ОдговориИзбриши
  3. Wooow koje nagrade!!! Ovoga puta ste prevazisli sami sebe :)Ko jos ne bi zeleo da dobije ove nagrade?!?! Sto se mene tice ja bih najiskrenije zelela da dobijem prvu nagradu jel zelim da radim nesto sto volim,a da pritom i zaradim neki dinar :) Mozda je bash ovo moja sansa u zivotu :P Nadam se da cete racunati sve komentare na fb, youtubu i blogu :D Do sad nisam dobijala nagrade (ne samo ovde nego inace u zivotu) al mozda bash da bih dobila ovu! :P Salim se, znam da cete fer odrediti dobitnice :) Kao sto sam vec rekla u komentarima na yt i fb, mislim da je ovo nesto potpuno inovativno na prosotu Srbije, da je ovaj blog i ostali klipovi nesto sto zasluzuje veliku paznju zenske populacije pre svega zbog toga sto nas uce necemu sto do sada nismo imali prilike da online naucimo!!!! Npr ja nisam imala pojma da natural look ne znaci maloo sminke, vec da znaci ful sminkanje u prirodnim tonovima, nisam imala pojma koje cetke za sminkanje su za sta, a kamoli kako se odrzavaju. Zbog moje trenutne finansijske situacije zaista bih volela da dobijem ovu nagradu!!! :) S obzirom na to sam sam stari clan, jos kada je bio popust za sminkanje u studiu Aurora htela sam da uplatim, ali je vec bilo popunjeno. Verujem da je Makeup House jos bolji i profesionalniji i volela bih bash tu da naucim sve o tome! :) Ako i ne dobijem nista, ostacu verna clanica i nastaviti da slusam tvoje savete :* Poz za bjuti i ceo tim :* by kiselina

    p.s. poruka za bjuti: preporucujem ti da napravis i Twiter i Google+ :) Da bi ti jos bolje krenulo :)

    ОдговориИзбриши
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Xyd28xjri4Q&feature=BFa&list=FL8NPVR2biLT1cmwi_gl7EKw&lf=mh_lolz
    kao i sto pesma kaze never too late.. imam 25 god oduvek mi je bila zelja da se profesionalno bavim sminkanjem.. mozda je davno trebalo krenuti tim putem ali sad shvatam never too late :D divna skola divna prilika... kao sto rekoh zeni dzaba i lepota i sve bez dobrog raspolozenja i harizme.. neverovatno je sto u ovoj skoli toga ima i profesionalnosti i lepote i harizme i smeha i raspolozenosti i pozitivne energije koju nesebicno prenosee ououuououuo :D jednostavno no1 na nasim prostorima... budite sve i dalje nasmejane a vase clanice korisnice bice jos vise pored vas...

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala vam za pruzenu sansu da naucimo osnove sminkanja!!! Ja sam polaznik vase skole i imam samo pozitivne utiske. Jelena je divna, pravi profesionalac, jako prijatna i opustena, atmosfera na kursu je fenomenalna!!! Volela bih da osvojim nagradni kurs sminkanja, posto sam uvidela da imam smisla za taj posao ali finansije mi ne dozvoljavaju da ga trenutno upisem. Omiljeni brend mi je Pupa, Inglot, komad mat senke. Jos jednom veliko hvala za divnu sansu, koju ste nam pruzili. Svim ucesnicima konkursa puno srece!!!

    ОдговориИзбриши
  6. Uhhh, ovo je bas zanimljivo!!!! S obzirom da od moje profesije nema vajde, ovo bi bila sjajna prilika da se prekvalifikujem, i na ovaj nacin izrazim svoju kreativnost. Ja se mogu baviti samo necim sto volim, a sminkanje je jedna od tih stvari- tu bih se bas pronasla...

    Omiljeni komad sminke je definitivno maskara, uglavnom koristim max faktor i loreal, ali se nadje i neka oriflame...

    ОдговориИзбриши
  7. Aaaaa, da li je ovo stvarno? Ponuda je fenomenalna i vredna "borbe". Veeelika mi je zelja da usavrsim tehniku sminkanja. Otkad se pojavio blog, fb stranica redovno ih posecujem i pratim sva desavanja, nazalost trenutno nemam mogucnosti da upisem kurs, tako da se nadam da cu dobiti bar neku nagradu.
    Omiljeni komad sminkne mi je maskara i kameni puder. Najcesce koristim Loreal puder, takodje i maskaru, ponekad Maybilline, Oriflame...
    Pozz!

    ОдговориИзбриши
  8. super nagrade! ja sam trenutno u fazi "odlučivanja" da krenem na kurs šminkanja ili školu, pošto me pravilno šminkanje prvenstveno zanima zbog sebe i to iz razloga što imam nepravilnosti na licu, pa mi je bitno kako da ih prikrijem, a da ne izgleda kao da imam "tonu" pudera na sebi!!! inače i vaši video snimci su mi pomogli, ali bi kurs-škola bila prava stvar! šminku volim, rado je kupujem, a najviše koristim pudere i maskaru i to loreal i max faktor. :-)

    ОдговориИзбриши
  9. sta je sminkanje za mene? ljubav od malena najlepsa stvar na svetu je sminkati ne samo sebe vec sminkati i druge ulepsati nekog uciniti ga srecnim! Vi sve to radite u istom poslu! Sminkate profi, znate da istaknete lepotu a pritom sto vise sakrijete nedostatke, usrecite nekog samo tim znanjem i ne zaustavljate se na tome vec i Marijana nesebicno deli poklone i iznenadjenja kao sto je ovo. kao sto rekoh sta je sminkanje za mene THE SEETEST THING http://www.youtube.com/watch?v=7umlMpk4g4U

    ОдговориИзбриши
  10. Ovde za razliku od Youtube-a ima malo vise mesta za komentar. Ispod klipa sma bila malo ogranicena pa sam morala da krojim tekst prema tome. :(
    Elem, prvo bih ti se zahvalila na svim savetima koje nam dajes i svom vremenu koje trosis kako bi nam pomogla da izgledamo lepse i negovanije!
    Ja se licno ne sminkam mnogo, ne volim tesku sminku u smislu slojeva i slojeva pudera, i uglavnom je to korektor (ako postoji potreba za tim), rumenilo, neizbezna maskara svakako, i za uvece dodam eyliner ili kreon. Svojim klipom o nude looku navukla si me totalno na taj fazon i sad mi se citav koncept senki jaaaaako dopao i vec sam krenula u snabdevanje razlicitim nijansama, prvenstveno ovim 'nude' bojama! Ono sto bih zelela jeste da naucim [pored tvog mini kursa na klipu :)] kako pravilno i sa merom sve to da nanesem!
    A zasto bismo se sminkali? Pa prvenstveno da bismo bili lepi sebi, da bismo se lepse osecali, imali vise samopouzdanja a samim tim lepi i zavodljivi i drugima! :)
    Puno pozdrava i nastavljam da Te pratim!

    ОдговориИзбриши
  11. Moram da vas malo grdim :) Od uzbudjenja zbog nagradne igre, nisam mogla celu noc mirno da spavam :) Velika je zelja da osvojim glavnu nagradu, ma da i ostale nagrade su dragocene. Hvala vam sto mislite na nas i sto nam poklanjate toliko paznje. Volim da se sminkam i volim sminku, cim saznam za neku novinu ja se trudim da je kupim. Sto se tice omiljenog brenda ima ih dosta, s obzirom da svaka marka ima nesto kvalitetno i dobro. Kod Pupe mi se svidjaju tecni i kameni puderi, kod Inglota senke, kod Loreala i Maxfaktora maskare i olovke za oci, Oriflame ima odlicne olovke za usne, tako da...od svakog ponesto. Polaznik sam vaseg osnovnog kursa sminkanja i ovog cetvrtka se rastajemo zbog cega sam jako tuzna, jer mi je bilo divno :( Zato bih jako volela da osvojim glavnu nagradu i nastavim dalje. Veliki pozdrav za vas, Za Ivancicu, nasu Jecu koja nas je mnogom naucila, za moje "koleginice" Mariju, Maju, Dusicu...Nadam se da cemo se jos druziti! Svim devojkama srecno u igri i sta god da osvojite - VREDI!!! Pozzzz

    ОдговориИзбриши
  12. Ja, eto, nikada nisam bila kod Vas u skoli ali vec duze vreme zelim da upisem neki kurs sminkanja, medjutim, uvek se javi neki problem (finansijski) jer sam student :D Pre nedelju dana sam bila spremna da odustanem od Filoloskog fakulteta da bih upisala Fakultet kozmetologije i estetike ali sam shvatila da se ne dobija diploma pa rekoh sebi, bolje da nekad upisem i neki kurs nego da ostanem bez ijedne diplome, tako da mi je trenutno najveca zelja da idem na neki kurs sminkanja a ovaj konkurs je SUDBINA. :)))
    Sminkam se bukvalno svaki dan i smatram da svaka zena to treba da radi, sa ukusom, i naravno, treba imati meru u svemu (osim u sopingu :D)
    Nivea karmini su meni savrseni, kao i senke, Max Factor senke, Ruby Rose jeste jeftina marka ali meni se njihove senke NIKADA nisu raspale kao sto mi se to desilo za nekim skupljim markama, Bourjois je maskara koja meni najvise odgovara, Loreal puderi, Manhattan puderi <3

    Hvala za ovakvu mogucnost, ulepsali ste mi dan i dali nadu! <3

    ОдговориИзбриши
  13. http://www.youtube.com/watch?v=vMF_21chIGg
    hm sad se pitate da li sam ja normalna? saljem vam pesmu letoo jeee ? :D a napolju zima :D ne to nije greska uz vas meni je leto i dalje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mi smo sve vec dobitnice imamo nesto sto vecina nema imamo Marijanu imamo klipove imamo besplatne savete ovo je neverovatno jer smo svi vec dibitnici :D niko nece iz ove nagradne igre izaci tuzan :D

    ОдговориИзбриши
  14. Moram priznati da jedva cekam kraj nagradne igre. Mislim samo o tome. Zmarci i leptirici...Ali evo da se malo zabavimo i opustimo, nasla sam 5 gresaka u sminkanju i mislim da je to tacno...Pa da krenemo:

    ‎5 gresaka sminkanja!!!
    1. pogresno odabrana nijansa tecnog pudera
    2. koriscenje rumenila umesto senke
    3. pogresan ton olovke za usne
    4. viseslojni nanos sjaja za usne
    5. nacrtane obrve.
    Nema nista gore od pogresnog tona tecnog pudera, kada vam lice izgleda kao da ste se vratili sa letovanja, a vrat i dekolte kao da ste godinu dana proveli na Severnom polu :)
    Koriscenje rumenila umesto senki??? Verujte mi da neki to rade! olovka za usne mora da bude ton svetlija ili tamnija od ruza, ne sme da bude vidjivija od samog ruza :) Kad preterate sa sjajem za usne, bicete ulepljeni i vi i ljudi u vasoj blizini :D. Nikako ne crtajte vestacke upadljive obrve! Obrve preporucujem da odradite senkom u nijansi vase kose, specijalnom cetkicom. One ce izgledati prirodno i lepo ♥

    ОдговориИзбриши
  15. Marijana,
    super je nagradna igra! Super su i klipovi i blog! "Povukla si nogu" u Srbiji, i nadam se da ce mnogo devojaka slediti tvoj primer.
    Svim devojkama zelim srecu u takmicenju, svi komentari su predivni i ja ne bih imala nista da dodam. Drago mi je sto smo zajedno ovde. :-*

    ОдговориИзбриши
  16. Evo, sminkam se i gledam svoj omiljeni blog!!! :) I ranije sam se sminkala, ali moram priznati, ne toliko, ti si me totalno preokrenula!!
    Skola sminkanja me je oduvek zanimala, jer ima toliko mogucnosti za promene, koje ja ne mogu ''sama'' da postignem, a koje me tako privlace...

    ОдговориИзбриши
  17. Dobro jutro svima! Kako napredujemo sa nagradnom igrom? Mislim da smo zasluzile sve pohvale, bas smo aktivne :) Od kada idem na vas kurs, pocela sam da obracam paznju na devojke u prevozu, po gradu, i neverovatno je koliko mlade dame grese sto se sminkanja tice. Trebalo bi sto vise cura da zavrsi neki kurs i stekne malo znanja o sminkanju. Super vam je usluga sminka za vece, za samo 700din, mozete izgledati fenomenalno :)

    ОдговориИзбриши
  18. http://www.youtube.com/watch?v=7spBU4Yv8fE :DDD muzika marijana make up hoseee sve dobre stvari pocinju na M :D i moje ime hihi :DDDDDD ouuuuouuuuuuuuuuuuuuuuu jeaaaaaaaaaa :DDDDDDDD luda sam znam :D ali skrozzz :DDD kako i ne bih pored ovoliko dobrih ljudiiiiii
    Marijance tebi i ekipiiii velikoooo hvalaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    ОдговориИзбриши
  19. Danas je poslednji cas na kursu u make up house :( pomozite mi da ostanem! Poklonite mi glavnu nagradu :DDD. Salim se, naravno sve po zasluzi. Imam pitanjce. Sta mislite o dekorativnoj sminki marke YSL? imam mogucnost da kupim po jako povoljnim cenama, kazu da je vrh, jako kvalitetna, pa me zanima ako neko ima iskustva, neka napise sta misli, bicu veoma zahvalna. Jos malo do kraja nagradne igre :) Jedva cekam <3

    ОдговориИзбриши
  20. Moram vam reci da sam bila na sajmu kozmetike i jako sam razocarana :( Ocekivala sam vise brendova sminke, ali tu je bio samo Golden Rose, Seventeen...Bas mi je zao. Sve sami nokti, nokti, za nokte, nokte, i naravno masine, masine, sprave..:D Naravno sve pohvale za Make up House, bili ste divni, svim svojim drugaricama sam rekla da vas posete i par njih zeli da upise kurs kod vas. Svako moze da prepozna kvalitet, a vi ste na vrhuncu. Svima srecno u nagradnoj igri :)

    ОдговориИзбриши
  21. e baš bi mi bilo drago da osvojim nagradu-8 časova škole šminkanja! puno bi mi značilo da naučim da se pravilno našminkam, od profesionalaca i prikrijem nedostatke na licu!!! pošto sam čula da vas mnogi hvala, a ja eto nisam imala prilike do sada da stupim u kontakt sa vama. puno pozdrava iz zrenjanina!:-))

    ОдговориИзбриши
  22. na youtubeu nije bilo mesta poruka je ogranicena pa ne stade link pesme evo vam ovde
    uzivo varijantaaa
    http://www.youtube.com/watch?v=sQPBa0vD3Kg
    mi pleeseemoooo
    MI SMINKAMOOOOO OUUOU CELII DAN I NOCCC :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    ОдговориИзбриши
  23. evo sad sam stigla sa kursa, pa resih da se javim :) Zarvsili smo osnovni kurs, ostalo je jos polaganje, pa diplomica...:) Jedva cekam. Kad bih dobila glavnu nagradu pa da nastavim, bilo bi sjajno :D U svakom slucaju, ogromno hvala za sve sto ste me naucili, i ne nameravam tu da stanem, moram jos sto-sta da naucim :) Pozz

    ОдговориИзбриши
  24. Stvarno ne znam sta da kazem a da devojke vec nisu rekle.Dakle,divni ste i hvala vam na ovakvoj prilici i koja god da osvoji nagradu bice presrecna.Marijana,ti si super i hvala ti na ovim super savetima jer koliko god da volimo sminkanje neke od nas nemaju mogucnosti da se usavrsavaju pa je ova sansa i vise nego fantasticna.
    Nadam se Marijana da ces uskoro da izbacis neki novi video sa nekim novim trikovima :)
    A sto se tice sminke,meni su favoriti Mac,Dior,Chanel.

    ОдговориИзбриши
  25. http://www.youtube.com/watch?v=vyDRbx8nWFg
    trenutno se osecam kao u pesmi a verovatno i vecina bjutiholicarki takodje :DDDDDD zacarane u carobnom svetu sminkeee
    I'm freaking out, where am I now?
    Upside down and I can't stop it now
    Can't stop me now, oh oh

    I, I'll get by
    I, I'll survive
    When the world's crashing down
    When I fall and hit the ground
    I will turn myself around.........
    Don't you try to stop me
    I, I won't cry

    I found myself in Wonderland...........
    Get back on my feet, again
    Is this real?
    Is this pretend?
    I'll take a stand until the end

    ОдговориИзбриши
  26. U zadnje vreme sve vise uvidjam da sam, mozda, upisala pravu skolu, ali pogresan smer- umesto kozmeticara, postala sam visi fizioterapeut bez posla, samim tim i bez finansijske podrske za neko dalje usavrsavanje... Najvise me, trenutno, zanima sminka. Zelim da naucim da pravilno koristim sve delove sminke, i da se ''igram'' sminkajuci drugarice... :))) Jer, kad radim nesto sto volim, to me bas opusta, i zaboravim na sivu svakodnevicu...

    Opet ponavljam da mi je maskara najbolji komad sminke- vec imam 3, ali morala sam da kupim i cetvrtu- loreal 4D! :))) Pored toga, sve vise koristim puder, rumenilo je obavezno...

    ОдговориИзбриши
  27. Devojke drage,jos malo je ostalo do kraja nagradne igre,sigurna sam da ste uzbudjene kao i ja!!!Srecno svima :)

    ОдговориИзбриши
  28. jako smo uzbudjene!!! Jedva cekam da se zavrsi, odbrojavam dane...Sada, kad sam zavrsila osnovni kurs (ostalo je jos polaganje i diploma) bilo bi super kada bih dobila glavnu nagradu i nastavila dalje. Zelim da postanem profesionalni sminker, mislim da je to najbolji posao za nekoga ko voli taj svet :) Ja bi se zabavljajuci i zaradjivala!!! Kud ces lepse :D. Omiljeni komad sminke su mi definitivno senke, toliko toga mozes da uradis. Volela bih da naucim da sminkam u fantazija stilu, to je prava igra za velike devojcice :DDD. Pozz svima <3

    ОдговориИзбриши
  29. Svakako dobra prilika koju ne treba popustiti kada je u pitanju skola sminke. Obzirom na planove i zelje ,da obogatim svoj profesionalni put jos jednim korisnim i lepim saznanjem, nadam se da cu postati mozda i deo tima koji uvek pobedjuje.

    ОдговориИзбриши
  30. Sto se tice posla imam dve ljubavi, masazu i sminkanje. Masazu sam naucila dosta sam dobra u tome ( tako kazu drugi :)), sada bi volela da naucim i sminkanje i da budem i u tome tako dobra, mozda i bolje. Zato se nadam da cu osvojiti nagradu i tako ispuniti i drugu zelju. :)

    ОдговориИзбриши
  31. caos! uskoro mi stize YSL sminka i jako sam uzbudjena, jedva cekam da je dobijem. Dosla sam do originala po JAKO povoljnim cenama! Jos da osvojim glavnu nagradu i mogu da zaradim neke parice sminkanjem :DDD

    ОдговориИзбриши
  32. blizi se kraj nagradne igre. zelela bih da osvojim nagradu/skola sminkanja!!! volim da se sminkam, ali ne ynam to na najbolji na;in, s toga bih zaista zelela da naucim od vas, profesionalaca! omiljeni su mi puder i maskara, bez toga ne izlazim iz kuce!!!! pozdrav

    ОдговориИзбриши
  33. Joj, ja bih volela da osvojim ili bar samo da prisustvujem nekom od časova šminkanja i mnooogo bih bolela da ofarbam trepke !! :D

    Inače šminkam se prvenstveno zbog izraženih podočnjaka i to mi je najveća muka, mada sam isprobala milion načina u prekrivanju i kamufliranju i dosta sam zadovoljna :) Obožavam da gledam youtube klipove, od skoro sam i tebe počela da gledam, tako da se radujem zbog svega toga.
    I da, imam svoj kozmetički blog (mymakeupandu.blogspot.com)i baš mi je drago da ima i neka naša šminkerka ovako javno, neću više samo strankinje da gledaaam :) :D

    ОдговориИзбриши
  34. Marijana je super, sto je podelila sa nama svoje iskustvo u svoim klipovima. Dosta sam toga naucila. Moram javno da uputim jedno VELIKO hvala Jeleni, nasem predavacu na osnovnom kursu, za sve cemu me je naucila. Devojke, toplo vam preporucujem, ako zelite da naucite da se sminkate, odaberite neki kurs u Make up House, iz licnog iskustva vam govorim. Ja sam imala problem sa podocnjacima, sada ga vise nemam. Takodje mi je bio problem spusteni kapak, i sada znam kako da se nasminkam, a da to bude neprimetno. Stvarno su pravi profesionalci.

    ОдговориИзбриши
  35. Jos samo jedan dan do kraja!!! Uzbudjenje raste, zmarci su sve veci i cesci!!! :) Osecam da cu osvojiti glavnu nagradu :D Fortuna mi se smesi :D. Hajde devojke, aktivnije sa komentarima, ostalo je jos samo malo :DDD

    ОдговориИзбриши
  36. Od kada sam te upoznala na sajmu ne mogu da prestanem da razmisljam o ovoj skoli sminke zato sto je moj konacan izbor od siroke ponude na trzistu. Dobijanje nagrade bi znacilo da ce mi se brze ostvariti zela tj da sva svoja znanja o lepoti prosirim tako sto cu uciti od najboljih.Nadam se da ce i moji klijenti ,u buducnosti ,biti zadovoljni mojim sadasnjim izborom.

    ОдговориИзбриши
  37. Obozavam sminku!! nIkad me ne mrzi da se nasminkam..Volela bih da osvojim glavu nagradu na nagradnoj igri.. Joj bila bih presrecna. Vec duze razmisljam o nekom ovakom kursu. A dobijanje nagrade bi olajksalo ostvarenje mojih zelja!!!

    ОдговориИзбриши
  38. Ne mogu da verujem da je jos malo gotovo sa nagradnom igrom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Volela bih d profi naucim da sminkam,tj.da osvojim nagradu a verujem da je svaka od nas to zasluzila :)
    Jos samo maloooooooooooooooooo do krajaaaaaaaaaaaaaa....

    ОдговориИзбриши
  39. pocelo je odbrojavanje... Ostalo je samo jos nekoliko sati do kraja nagradne igre. Ja sam se naoruzala cetkicama i sminkom,samo je ostalo da osvojim glavnu nagradu i pocinje ludilo :)

    ОдговориИзбриши
  40. Zanima me ako neko zna da mi kaze da li valja kozmetika E.L.F. posto rade online kupovinu a isporucuju kod nas,pa me zanima iskljucivo zbog cetki za sminkanje,posto su cene jako niske.

    ОдговориИзбриши
  41. Krece ludilooooooooooooooo,ja jedva izdrzavam od uzbudjenja a i volela bih da osvojim prvu nagradu (a ko i ne bi).Jedva cekam veceras tj sutra proglasenje pobednika.Srecno svima!!!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  42. Joooj, jos malo... Kako bi bilo lepo da svi sa bloga idemo u skolu i da se druzimo i ucimo zajrdno! :))

    ОдговориИзбриши
  43. Juce smo slavili 2. rodjendan mog bratanca, a ja sam pola sata pokusavala da objavim komentar, ali nesto nije htelo, zeza bratov komp... Posla bilo preko glave, puna kuca gostiju, a ja mislim na tvoj blog i skolu sminkanja... :))) Ko ce izdrzati do proglasenja...

    ОдговориИзбриши
  44. navaghio, ne znam kakva je E.L.F. kozmetika, ali imas u Oriflejmu cetkice za sminkanje, ja imam nekoliko i zadovoljna sam, kupicu jos koju da kompletiram. :)

    ОдговориИзбриши
  45. svanuoo je divan dan meni danas rodjendaaaaan :DD lala :D 26 god danas napunih sto je mnogo mnogo je haha :DD inace juce na yuutubeu komentarisem nesto, tj gledala sam slike svoje i setila se da vas nasmejem sve i posaljem link slike mene kao klinke sa maskenbala. tad sam obozavala da kradem maminu sminku :DDD i za maskenbal sama smislila sebi kako zelim da me nasminkaju a joj kako su se svi smejali jos se smejem kad se setim evo linka slike da nasmejem i vas, inace na youtubeu zaboravih da posaljem link haha jesam zamlata. Marijana ako SLUCAJNO vidis ovaj komentar baci pogled na link slike hihi zanima me i tvoje misljenje o mom decijem make upu hhaha evo ga
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc3/23712_1338564017706_1039317417_30857642_4913805_n.jpg

    ОдговориИзбриши
  46. Pahuljice hvala na predlogu,nisam znala da su oriflejm ok pa cu i ja sad da vidim neke.
    Svejedno,srecan rodjendan,a slika me je tvoja nasmejala i jos kao mala si imala smisla za sminkanje.Sve najbolje ti zelim i naravno da osvojis neku od nagrada :)

    ОдговориИзбриши
  47. jao sta mi se desilo i to bas sad,slucajno sam se otkazala sa njihovog sajta i sad nece nesto da me registruje ponovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    molim vas imajte u vidu da sam slucajno otkazala clanstvo

    ОдговориИзбриши
  48. USPELA SAM,jao kako sam se ufrkeljila,zamislite da mi se bas u ovom trenutku ovo desi,katastrofa

    ОдговориИзбриши
  49. Nego devojke imate li kao i ja tremicu,kraj nam se blizi jos samo malo.Ja jedva cekam i nadam se nekoj nagradi da ne kazem glavnoj :)

    ОдговориИзбриши
  50. Mnogo komada sminke volim, ne bih mogla da se odlucim za jedan... Sminkam se jer je to nesto sto mi je zabavno, i nesto sto sam od zena iz moje porodice odavno videla, a i tetka me je uvela u taj svet kad mi je prvi put kupila neke kremice i sminkala me sa toniranim kremama... Mislim da je tako pocelo :) Volela bih naravno da osvojim glavnu nagradu da bih naucila nesto sto do sada nisam, i dopunila svoje znanje! Mada i da ne bude glavna, drago mi je da sam deo ove beauty zajednice, veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  51. e veceras je kraj ogromne nagradne igre! jedva cekam da vidim sutra da li sam osvojila nagradu/skola sminkanja, koju jako, jako zelim!!! inace jako volim da se sminkam i trosim pare na dobru sminku, ali nisam bas vesta u tome, pa s toga zelim da naucim kako da to radim pravilno! pozdrav:-)

    ОдговориИзбриши
  52. ljubav prema sminki i sminkanju sam nasledila od svoje mame, koja je uvek zelela da me upise u neku skolu sminkanja, ali eto do sada nisam to uradila i mislim da je sada krajnje vreme da mi se ta zelja ispuni!

    ОдговориИзбриши
  53. ne znam zasto, ali ceo dan imam problema sa postavljanjem komentara, bas sad... :((

    ОдговориИзбриши
  54. obično koristim max factorove pudere i lorealove maskare, omiljena mi je teleskopik, mada ovu novu jos nisam probala!

    ОдговориИзбриши
  55. zelela bih da osvojim nagradu-škola sminkanja!:-)

    ОдговориИзбриши
  56. ko ce da doceka proglasenje pobednika... nista ne pomaze da skrenem paznju sa ove nagradne igrice, veceras nema spavanja... :)

    ОдговориИзбриши
  57. nije losa nova loreal maskara, ja probala! Sve sto novo izadje, narocito maskare, moram da isprobam!! :))) mada, nije bas kao sto reklamiraju.

    ОдговориИзбриши
  58. cao svima! Kako je raspolozemje? Meni je ceo dan bas pozitivan,lepe stvari mi se desile,nadam se da ce mi kraj dana doneti jos jednu odlicnu vest,da sam osvojila glavnu nagradu,to bi bilo kao slag na tortu! Danas sam nasminkala drugaricu,radi se o vecernjoj sminki,kojoj su me naucili u vasoj skoli i bila je odusevljena. Mogu da zamislim kada bih zavsila i profi kurs,sta bi tek onda radila. Sa nestrpljenjem ocekujem rezultate ove igrice pa svi zajedno da proslavimo :)

    ОдговориИзбриши
  59. mislim da ni ja necu uspeti da spavam a ceo dan mi je upaljen oval blog da me ovi mojim ukucani zezaju ceo dan ali onda cu i ja njih kad dobijem nagradu

    ОдговориИзбриши
  60. hihihi,vise treme nego pred ispit!! :)
    naravno da bih volela glavnu nagradu, mada ni ostale nisu lose... A bas bi mi odgovarala, da promenim profesiju i da mi njzad krene...

    ОдговориИзбриши
  61. hvala Marijani za igru,nagrade savete,hvala svim devojkama na dobrim komentarima i pozitivnoj energiji. Sminka je nasa ljubav,uvek se sminkajte i budite lepe i negovane. Srecno svima,nadam se dobitku i neistrpljivo cekam jutro.

    ОдговориИзбриши
  62. jos malo je ostalo :) ja sam skroz zaboravila da i ovde treba da se ostavljaju komentari! da ponovim, nadam se da nije problem sto sam na svim mestima -blog, fejs, youtube, vas sajt registrovana sa razlicitim mejlovima :D eto, ova poruka sad povezuje youtube i blog :)
    nadam se da cu sutra videti svoje ima na spisku dobitnika :)
    pozdrav i hvala puno sto organizujete ovakve nagradne igre!

    ОдговориИзбриши
  63. Pozdrav za sve! S nestrpljenjem cekam kraj nagradne igre, iako znam da nisam bas neke srece u istim :) Ali radujem se jednoj maloj skolici sminkanja!!! :)

    ОдговориИзбриши
  64. Hvala vam puno za nagradnu igru. Hvala vam za predivan poklon. Jos uvek ne mogu da verujem da sam bas ja osvojila glavnu nagradu. Prvi put da ja pobedim u nagradnoj igri, prosto ne verujem. Svim dobitnicama cestitke od mene. Vidimo se uskoro :)

    ОдговориИзбриши