понедељак, 24. октобар 2011.

Dobitnice u velikoj nagradnoj igri! CEEEEESTITAAAM :*


Drage moje bjutiholicarke,
leptirići u stomaku, nestrpljenje raste, tenzija je sve veća...Ko će osvojiti kurs šminkanja od 35 časova i imati priliku da postane profesionalni šminker :))))))



Prvo hoću da Vam se zahvalim SVIMA na divnim komentarima, na rečima podrške koje mi mnogo znače, na predlozima, savetima, na pesmama i svemu ostalom što ste sa mnom podelile. Zaista sam uživala čitajući svaki Vaš komentar :))))) Ponele su me emocije i nekoliko puta sam čak bila blizu da zaplačem kada sam shvatila koliko vam ovi saveti znače i koliko cenite to što radim.
Stavile ste mi do znanja da nisam pogrešila kada sam postavila svoj prvi video klip i dajete mi energiju da nastavim. Inspirišete me i hvala Vam za to :)

Mnogo Vam hvala, i želim da znate da sve što radim radim zbog Vas :*********

Drago mi je da sam imala prilike da neke od Vas upoznam na sajmu i da podelimo nekoliko saveta i nešto pozitivne enegrije koje je bilo na pretek i posle sati i sati rada...

A evo i trenutka koji ste dugo čekale :) Čestitam pobednicama i vidimo se!


Veliki pozdrav od Vaše bjutiholičarke :***

11 коментара:

  1. Devojke cestitam vam na osvojenim nagradama i vidimo se u make up house klubu.Hvala Marijana i ostalima na divnim nagradama i nadam se da ce ovakvih iznenadjenja biti jos po nekad
    Hvala puno!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  2. @Angela klikni na zeleni link !

    Hvala sto ste organizoval ovu nagradnu igru, vidimo se!!!

    ОдговориИзбриши
  3. svaka cassttttttttttt!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD Marijana devojke koje su dobile prve dve nagrade verovatno skacu do nebaaaaaaaaa :DDDDDDDDD mogla bi da snimis klip sa njima da vidimo ko su dobitnice. U svakom slucaju ja im zelim puno srece i sve cestitke od srca :DDDDDD ostvarila si neciji najveci san i hvala puno na prilici za ovako nesto!!!!!!!!!
    ja sam dobila farbanje trepavica i hvala na tomeee. inace krenula sam prosle nedelje na kurs sminkanja tj osnovni kurs i utisci su odlicniiiii :DDDDD hvala na svemu Marijanaaaaaaa
    ppozzzzzzzzzzzzz

    ОдговориИзбриши
  4. @Cica Kliknula sam i ode mi na http://www.makeuphouse.rs/nagradnaigra.htm pravila nagradne igre, ne pise ko su dobitnice...?

    ОдговориИзбриши
  5. JAOOOO, SAD SAM VIDELA, LJUDIII, PA TO SAM JA, osvojila sam drugu nagradu! HVALA MARIJANI, HVALA SVIMA OD SRCA! Jako sam srecna i uzbudjena! Ne mogu jos uvek da poverujem da mi se moj najveci san ostvaruje! :))

    ОдговориИзбриши
  6. Cestitam svim devojkama koje su osvojile nagrade!! ja sam dobila skolu sminkanja od 8 casova!!! uraaa!! HVALA PUNO!!

    ОдговориИзбриши
  7. Cestitam dobitnicama od srca.Isplatila im se upornost. Ja sam dobila skolu sminkanja i nadam se da mi nece propasti posto jos nisam uspela da kontaktiram nikoga sa ona dva telefona.Hvala puno!

    ОдговориИзбриши
  8. TheLela 1972 javi se na 069 287 67 22 ili 011 203 09 80. Nece ti propasti skola, bitno je samo da stupimo u kontakt, jer je ostalih devet devojaka to vec uradilo.

    Veliki pozdrav
    MakeUp House

    ОдговориИзбриши
  9. Caos! Posto na makeuphouse.rs ne mogu da nadjem informaciju kada se tacno moze upisati u skolu sminkanja, interesuje me da li mozete da mi kazete da li se mogu upisati kad god mi odgovara ili postoje odredjeni termini?

    Unapred hvala!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga, najbolje je da pozoves telefonom 069 287 67 22 ili 011 203 09 80. Nemamo termine na sajtu jer se krece svaki put kada se prijavi dovoljan broj, a koleginica koja ti se bude javila zna tacno kad se krece pa je najbolje da se dogovoris sa njom.
      A ako ne mozes da se uklopis sa grupom, mozes da ides i kada tebi odgovara po dogovoru.

      Veliki pozdrav :******* Bjuti

      Избриши