недеља, 27. новембар 2011.

Poklon - paleta senki za oči i rumenila, Viva La Diva


Ovaj set sadrži tri make-up kompleta za smokey, golden ili creativ eyes. Sem toga možete izvaditi i poneti sa sobom paletu za koju se odlučite tog dana ili večeri.

STA JE POTREBNO DA BISTE UCESTVOVALI:

#1: Da lajkujete stranicu Bjutiholicarka na FB. To mozete uraditi ovde

#2: Da ste jedan od citaoca na mom blogu. Vrlo je jednostavno...Sve sto treba da uradite je da se prijavite kao citaoc tako sto cete upisati mejl adresu u desnoj koloni pored ovog teksta
ili
#3: Da ste prijavljeni na mom YouTube kanalu. To cete uciniti tako sto cete kliknuti na dugme PRIJAVI SE koje se nalazi iznad svakog mog video klipa

Ostavite bilo koji komentar na temu šminke:
Da li se šminkate, koliko često, koji je vaš omiljeni komad šminke, zbog čega bi baš Vi trebali da osvojite paletu ...

Nagradna igra pocinje u nedelju 27.11 i završava se u petak 13.12 u 23:00
Pobednice će biti proglasene u subotu 14. decembra

Možete ostaviti koliko god hocete komentara (sto vise to bolje jer ce se pobednica izabrati slucajnim izborom, tako da sto je vise vasih komentara to je veca verovatnoca da mi zapadnete za oko :)
NEMOJTE KOPIRATI KOMENTARE jer će automatski biti obelezeni kao spam i necu ih videti!
Svaki komentar mora da bude jedinstven! Savet je da ostavljate jedan dnevno jer ce tako komentari biti ravnomerno rasporedjeni, ali to je na Vama...

P. S Ne zaboravite na takmičenje koje je na mojoj Facebook stranici gde možete osvojiti set četki za šminkanje, paletu za šminkanje, Face Stockholm maskaru, Body Shop balzam za usne, veštačke trepavice i još mnooooogo toga :)

SRECNO!

Veliki pozdrav od Vase bjutiholicarke br.1 *)


Heeeeeeeej, drage moje bjutiholicarke :))) Izvinjavam se sto ste malo čekale ali nesto me je zezao blog, a zeza me jos uvek i nadam se da cu uspeti da objavim sve sto hocu :)
Svega je bilo, i rasprava i lepih komentara i drago mi je da je na kraju sve ispalo super. Hvala Vam na svim komentarima, uzivala sam citajuci ih a nesto sam i naucila.
Zato sto ste bile tako aktivne i dobre, odlucila sam da nagradim ne samo jednu od vas glavnom nagradom vec i jos dve, utesnim nagradama
Dobtinica glavne nagrade (paleta senki Viva la diva) je: MrSaka91
Dobitnice utesnih nagrada (sjaj za usne Hawaiian Tropic) su: Tanja i Smizletina
Za preuzimanje nagrada javite se obavezno na 069 287 67 22 ili 011 203 09 80
Veliki pozdrav i ljubim Vas mnogo :*
Bjuti

728 коментара:

  1. Jelena, u pravu si, ovi transparentni puderi se dobijaju kao akcija u Lily-ju : ) Pa ne znam, zakljucili smo bar da nije u pitanju puder, jer i sama kazes da imas kvalitetne pudere. Ja verujem da je problem u cetki. Mada, ko zna, nemoj tako olako da bacas pare na novu cetku. Mozda imas prosirene pore na kozi, lupam, mozda imas neki problem sa kozom. Ne moze da upije dovoljno pudera, ili upija previse jer su pore sire.... Svasta mi pada na pamet. Mozda bi najbolje bilo da te pregleda dermatolog, da utvrdis da je sa kozom sve zaista u redu, pa onda se "otvori" za tu dobru cetku, i valjda ce to biti resenje problem ; ))

    ОдговориИзбриши
  2. Devojke, je l ste čule da nam se za Svetog Nikolu sprema prvi sneg? :) Nisam neki obožavalac zime, ali i bilo mu je vreme :))) Kakva bi to zima bila bez snega i zimskih aktivnosti kao što je ova :


    ⋱ ⋮ ⋰
    ⋯ ✰ ⋯
    ⋰ ⋮ ⋱
    ….| _▄▄_
    ….|.(◑ჴ◑)
    ….|..▶★◀
    …↺(_____)↺
    ….|(______)
    ★ ⋰⋱ ★ ⋰⋱ ★ ⋰⋱



    A što se šminke tiče, vidim pominjete Max Factor, pa da podelim sa vama ono što ja znam... Drugarica kojoj planiram da poklonim paletu ako je kojim slučajem baš ja dobijem, rekla mi je posle Škole šminkanja u Aurori da su im tamo savetovali da zaobilaze njihove proivode, konkretno pudere... Zašto? Pa nije neka tajna, i oni se sami reklamiraju kao "šminka profesionalnih šminkere", a profesionalna, scenska šminka je teška i nije za svakodnevnu upotrebu... Ako ste u prilici da imate dva pudera, jedan koji ćete koristiti povremeno, u specijalnim prilikama, a drugi lakši za svaki dan, onda su naravno ok, ali njih svaki dan nikako! Devojka koja je vodila kurs je njima kao proizvod koji ima dobar odnos cene i kvaliteta izdvojila zapravo Maybelline, a za L'Oreal je njeno mišljenje da nema dobru pokrivnu moć, u smislu da ne prekriva dovoljno nedostatke na licu... Eto, opet vam samo prenosim šta su upućeniji od mene rekli na tu temu, možda će uticati na vas, možda ne, ali ono što je sigurno je da je svaka od nas drugačija i odgovaraće joj drugačiji proizvod, shodno njenoj koži ali i zahtevima i očekivanjima od pudera, a mi smo tu samo da podelimo iskustva :)) Pozdrav svima :)))

    ОдговориИзбриши
  3. Dina, ima istine u ovome sto si rekla.

    Prvo, da pomenem da jedva cekam ponedeljak, kada slavim Svetog Nikolu, i bas mi je drago sto si me obradovala time da ce tada biti snega, jeeeeeeeeeej, obozavam ga : )) I slatka je ova slicica, u skladu sa zimom, Novom godinom i sa svim onim sto nam predstoji. Sve lepi i raskosni praznici, bas, bas obozavam novogodisnju euforiju i sve to ... :))

    A sto se tice pudera, Lorealov je super, ali je tacno da nema neku specijalnu pokrivnu moc. Tako da te drugarica ispravno obavesila. Za Maybiline smo vec komentarisali, ja ga imam, super je, nekim devojkama ovde ne odgovara.
    A za MaxFactor, i to je tacno, sminka profesionalnih sminkera. Ali meni odfovara njihov kameni puder, iako je tezak. Bas zato sto je postojan, pa mi lice ne sija. Bude barsunasto. Mozda je greska cesto ga koristiti, ne znam...

    I ja pozdravljam sve sa bloga, opet izlazim iz kuce, pa svima zelim prijatan ostatak dana : )

    ОдговориИзбриши
  4. MaxFactor u zadnje vreme ne kupujem, ali ima stvari koje su njihive, a koje znam da ne bih zamenila drugim proizvodjacima. Ovaj novi Elixir puder i karmin je fantastican! Takodje i kameni puder, kao sto Tanja kaze...

    ОдговориИзбриши
  5. @dina Jupiii, sneg :DD Bas ti je lep taj snesko :)

    @Tanja ostavi mi svoj mail da ti posaljem recept za tortu :)

    ОдговориИзбриши
  6. E Jelenice, pa ti si genijalna : ))) Zar si ti razmisljala o mojoj torti : )) Imam problem sa mailom, veceras ili sutra bi trebalo da mi dodje drug da mi pomogne da nadjem sifru, ne mogu da ga otvorim. Iskacu mi neka pitanja na engleskom, otkucam neki odgovor, ali mi opet onemogucen pristup mailu, nista ne razumem. A smotana sam za takve stvari, da sama provalim.

    Pahuljici sam dala svoj mail, da mi posalje katalog, ali posto ne mogu da ga otvorim, ja sam joj poslala mail svoje sestre. Pa ako ti nije problem da mi posaljes na mail moje sestre, ja cu ga odmah veceras otvoriti i videcu recept, a koliko sutra cu valjda odblikirati svoj, pa se mozemo dopisivati i preko moga maila, a mozemo i da postanemo prijatelji preko fejsa. Bas si fina i draga.

    Evo mail : natali_83283@yahoo.com Ovo je donja crta ispod, i puuuuuuuno ti hvala, nikako da nadjem neki recept da mi se bas svidja, a kad si mi pomenula plazmu, znam da ce biti izvrstan : ) Mnogo volim da mesim torte i kolace, vec sam nekoliko vrsta kolaca napravila, ne smem vise, inace ce do slave da nestanu ; )Ljubim te puno:-*

    Devojke, izvinite sto mi sad oko recepata, necemo vise preko bloga, morala sam ovako samo dok se dogovorimo. Vracamo se na temu sminkanja i lepote : )

    ОдговориИзбриши
  7. Ja se slazem sa tim sa Dinom po pitanju max factora. A taj transparentni puder koje se dobija uz njihove pudere se meni licno ne svidja. Onaj novi puder serum je super, mozda ga i kupim uskoro.

    Ja cu ovih dana da idem malo u nabavku sminke, tako da ako imate neki dobar a ne preterano skup proizvod predlozite mi. Resila sam da se opremim za novu godinu :)

    ОдговориИзбриши
  8. Evo ja imam jedan predlog, bar se meni dopada. Odavno vec merkam Lorealov karmin, a nikako da ga kupim. Boja mu je vise nego divna, za dnevne varijante. Bas bih volela da imam ovako nesto, super izgleda.
    Evo , mozes da pogledas : )
    http://www.lorealparis.rs/sminka/usne/color-riche-ruz-za-usne.aspx

    ОдговориИзбриши
  9. Saka, a kakav je taj novi puder serum od MaxFactora? Je li to kameni?

    ОдговориИзбриши
  10. Tanja, jesi li nasla neki lep recept za tortu? Sta ces da pravis ako nije tajna? :) I ja slavim Svetog Nikolu, ali mi pravimo kolace. Celo vece se igram u kuhinji, a tek sam pocela, ceo vikend ce biti u znaku pravljenja kolaca! :D

    ОдговориИзбриши
  11. Hehe, Pahuljice, naravno da nije tajna. Pravim nekih 10-ak vrsta kolaca, bajadere, neke kuglice... svasta nesto, uglavnom, mesavina cokolade, keksa, smokvi, oblande, zelea... znas vec, standardni : ))

    A sto se tice torti, resila sam da napravim tri. Jelenica ce mi poslati recept za jednu, nju cu obavezno, posto ide posna plazma, a ove dve sam nasla na internetu, pa cu ti poslati link, mozda se i tebi dopadnu. Dosta su jednostavne, a rekla bih, lepe. Sve imas objasnjeno, i sta je potrebno i kako se pravi.
    Prva tortica: ) http://zena.blic.rs/recepti/Deserti/7233/Posna_torta

    Druga: http://zena.blic.rs/recepti/Deserti/3390/Posna_torta_medeno_srce Ovu sam probala par puta, provereno je odlicna. Javi ako se odlucis za neku, da mi kazes kakva je ispala ; )

    ОдговориИзбриши
  12. Nije kameni, Tanja, vec tecni.

    Svidja mi se ovaj ruz :) Ove prve dve nijanse :) Moracu da iskombinujem nesto, totalno sam 'pukla' za sminkom.

    ОдговориИзбриши
  13. ko o cemu baba o ustipcima :)
    (ako vec nisam pisala) ima u Lilly-u za 600 dinara 3 cetke Aura, od prirodne dlake su, 1 za puder/rumenilo i 2 za senke za oci. A ima i 1 vel'ka cetka za puder, sa kratkom drskom kosta 530 dindzi.

    ОдговориИзбриши
  14. Aha, Saka, setila sam se sta je u pitanju, ide cesto reklama sa tim puderom. Da, bas sam se pitala kakav je, posto na reklami deluje savrseno. Nista mi ne pricaj, ja od kada sam zavrsila kurs sminkanja, nacisto sam "odlepila" za sminkom. Sve me zanima, gde nabaviti, sat nabaviti, sta je dobro, sta je povoljno, pa nabaviti i ovo i ono i ne znam sta sve, kad sve zelim da imam : ))

    Prve dve nijanse ruza su odlicne za dnevne varijante, a ona treca, jako crvena je dobra za neki specijalni look.

    Javljaj nam kad nesto novo nabavis, da i mi uzivamo ;)

    @Smizletina, mislim da do sada nisi pomenula ove cetke, ili se bar meni cini : ) Pominjala si neke druge, tako da je ovo novost : )

    ОдговориИзбриши
  15. @Pahuljice
    I ja sam primetila da ovde vlada negativna energija i da je svima toliko stalo do ove palete, pa zene koriste sve moguce nacine da doddju do nje. Ja nisam ovde da bilo koga osudjujem, ali sam primetila jos odavno da se blog lose koristi I da se lose teme provlace na njemu, sto nije u redu. Ti si ok devojka, I za tebe nemam nikakvu zamerku.

    ОдговориИзбриши
  16. @Saka Koliko vidim , ti si se ovde posvadjala sa pola bloga. Opet si navela kako ti je tesko, kako imas probleme. Je li hoces da se svi rasplacemo nad tvojim problemima, hoce li ti biti lakes? Ti si sama mnogo rekla o sebi, time sto se I dalje koristis tehnikom “sazalite se na mene, tako cu dobiti paletu”. Je li mislis da ovde jos nema devojaka sa ko zna kakvim problemima, zdravstvenim, porodicnim, zivotnim? I sad sve treba da kukamo, kako bismo dobile poklon. Uzas, gnusno je to sta radis. Mozda ii treba da je ti dobijes, jer si jedina ovde iznela svoje zelje da te zalimo. I uspela si, zalimo te.
    Ja ne skrecem sa teme, lepo sam se javila I pisala sta koristim od sminke, ali mi je neprekidno bilo pred ocima tvoje zapomaganje. Devojke su te pitale za rezultat, jer si im sama nesto nagovestila, da ides na preglede, da ovo, da ono… Ajde bre, sramota.
    I ti si izabrala pametan nacin da plasiras svoje komentare, samo si izazvala sazaljenje. I znas sta, ja ti zelim da ozdravis, ali je trebalo da se obratis na drugom mestu I druge davis time jer ovo nije ni mesto ni vreme za tvoje prenemaganje. Ali da znas, kod ljudi to uglavnom pali. Tako da ti je taktika odlicna!

    ОдговориИзбриши
  17. @Cico
    O, pa ti umes da sastavis vise od jedne recenice: ) Drago mi je da sam te bas ja inspirisala. Ja imam svoje prijatelje, za razliku od tebe I Sake, usamljenih devojaka, koje nemaju kome, nego prosipaju svoju tuznu pricu na blogu. Tvoje problem je sto se dodvoravas svojoj drugarici, da bi imala koga, a ja svima saspem istinu u oci. U pravu si, bilo bi bolje da me ignorises I da se ne mesas u tudje razgovore.

    ОдговориИзбриши
  18. @Tanja, @Jelenica, @Smizletina Devojke, mnogo mi se dopada ono kako vi pisete, bas ste pozitivne I samo tako nastavite, od mene imate podrsku I poljubac.

    Danas sam u Knez Mihajlovoj kupila Loreal pakovanje. Dobila sam maskaru I karmin. I to duplo pakovanje, po povoljnoj ceni. Da li je mozda jos neko koristio nesto slicno. Obicno ih prodaje devojka koja seta ulicom I nudi ovaj proizvod. Ucinilo mi se super povoljno, a inace Loreal volim. Maskare su im odlicne, karmini su postojani , a takodje sam zadovoljna I njihovim puderima.

    Tanja, videla sam tvoju adresu, imam I ja nekoliko recepata, pa cu ti ih poslati : )

    Pozdrav svima!

    ОдговориИзбриши
  19. Poslednji put cu odgovoriti ovoj pored ociju slepoj osobi. Steta sto si me inspirisala svojom gluposcu, ogranicenoscu i primitivizmom. Nigde nisam pisala o sebi, nikakvu pricu, pogotovu ne tuznu, zato vidim da nemas pojma o cemu pises zeno u godinama koje su prosle uludo, ocigledno. Ne spominji me vise,i ne trudi se da me analiziras, losa si u tome,a i vidi se da je tebi potrebna jedna duza rehabilitacija. Nemoj da pretis i govoris sta bi bilo bolje, nadji sebi zivot, zaobidji me kao sto cu i ja tebe,

    ОдговориИзбриши
  20. @Tanja poslala sam ti mail :) Ti vidi koja od te dve tortice ti se vise svidja :)
    @Smizletina Snimila sam te cetke pre neki dan, od prirodne su dlake, ne izgledaju lose a nije im ni cena losa :)
    @Katarina Hvala :) I meni se svidjaju L'orealovi prozivodi, imam njihov tecni puder i color riche ruz crvene boje i obozavam ga :)))
    Laku noc svima :***

    ОдговориИзбриши
  21. Meni se te Aura cetke uopste ne svidjaju, obe koje su za oci su istog oblika, samo je razlika u velicini, i nemam pozitivan utisak o njima, mada ne mogu da tvrdim nisam probala... Ovako mi se ne svidjaju...

    ОдговориИзбриши
  22. Ne samo sto cu iskulirati, nego necu ni da citam. Cim vidim ime, dovoljno mi je :)
    Glupost ocigledno nema granice

    Ja cu da probam essence proizvode. Vec sam se odlucilaza par. Pa javljam kakvi su utisci.

    ОдговориИзбриши
  23. Mi ne pravimo torte za slavu, samo kolace, ali ja volim da skupljam recepte, i da pravim kad mi se za to pruzi prilika. :) Hvala za link, nadam se da ce i ove torte jednom doci na red. :)

    Saka, obavezno javi za essence. Mislim da su im cene ok. Ja imam samo jednu plavu olovku za oci, i ona je dobra, ostali ne znam...

    ОдговориИзбриши
  24. hej ljudi dobro jutro dobar dan:D
    evo jedne pesme za vas :D
    http://www.youtube.com/watch?v=e45_mLYUcjU&feature=related
    inace ja sam navucena na pucajuce lakove za nokte ne znam da li ih neko koristi ali meni je ovo fatazija ...
    za one koji nisu videli ovako to izgleda otprilike
    http://www.alexandar-cosmetics.com/img/product/81055-(12016)-CG-Crack-lak-Broken-Hearted1.jpg
    :DDDDDDDDDD

    ОдговориИзбриши
  25. @Tanja i @Saka Ima na akciji u DMu i Lilly-u neki Deborah ruz i sjaj za nekih 700 dinara (inace samo ruz kosta toliko). Ja sam dobila za rodjendan neku mat rozikastu nijansu, lepa je, nego ja vise volim sjaj pa stavljam preko. Mozda sam vec pisala, nego sam juce ponovo videla, pa rekoh da podelim sa vama. Nijanse dosta podsecaju na ove L'orealove koje je Tanja okacila.

    Inace imam neki L'oreal sjaj, onaj sto traje 6 sati, stavim ga i ne razmisljam.
    E to me sad dovodi do ovih essence prozvoda: moja kuma je kupila neke njihove senke i nije nesto odusevljena postojanoscu. Lepe su boje, a i cene, ali ja se ne bih usudila da ih probam.

    Najcesce u toku dana nemam vremena da popravljam sminku - kako se ujutru nasminkam tako mi je - jedino sto popravljam je sjaj.

    A i ne volim da vucem torbu punu sminke sa sobom, mada bilo je i tih faza :)))

    ОдговориИзбриши
  26. Posto sam zadovoljna ovim senkama:

    http://smizletina.blogspot.com/2011/12/avon.html

    info za nekog ko zeli da ih uzme, posle nove godine su 529 dinara
    Avon dama mi je vec dala katalog, strana 44, kampanja 1/2012, pocinje 04.01.2012 :))

    ОдговориИзбриши
  27. @svejedno dodajem odmah ovaj lak na novogodisnju listu zelja :))) nisam probala do sad, ali svidja mi se kako izgleda
    @Smizletina imam ja takvo pakovanje senki, nekih ludih boja, od kojih koristim samo zlatnu i to ponekad. Jedino sto mi se svidja a da je iz Avona je kreon Jillian Dempsey professional
    http://www.sml.rs/upload/media/2011/06/13/480/jillian-dempsey-for-avon-professional-kohl-eyeliner.jpg
    ne razmazuje se uopste, bas je postojan. Evo vec ga drugi put kupujem. :)

    ОдговориИзбриши
  28. A da, da dodam, razmazuje se , ali kad ga ti razmazes, tj.ublazis ostru liniju ovim aplikatorom koji je sa druge strane :)

    ОдговориИзбриши
  29. Superiska... Uzecu verovatno taj deborah.. SAmo se plasim da ne dodjem u iskusenje da kupikm novi puder. I juce sam razmislja, mozda je dobra ideja da uzmem neku toniranu kremu, za promenu.. Koliko je ona dr wolff?

    ОдговориИзбриши
  30. Cao, drage moje, kako bi nam se obratila Marijana : ))
    Ala smo vredne od jutros, ja nisam stigla pre da se javim, p ane znam odakle da krenem : ))

    Pa da pocnem nekako, najpre

    @jelenica
    Primila sam oba recepta, sutra pocinjem da pravim : )) Hvaaaaaaala ti, bas si se potrudila. Ako tebi treba nesto slicno, samo kazi, odmah saljem : ))
    http://www.sml.rs/upload/media/2011/06/13/480/jillian-dempsey-for-avon-professional-kohl-eyeliner.jpg

    Jelenice, ovo izgleda sjajno, jos ako se ne razmazuje, nemam reci. Znas li koliko otprilike kosta?

    ОдговориИзбриши
  31. @Katarina
    Hvala i etbi za recept , hehe, i hvala za misljenje. A sto se tice Loreala, o tome smo vec razgovarale, ja sam poprilicno zadovoljna, pa verujem da ces i ti. Ne znam kakvi su ti Lorealovi proizvodi koje prodaju na ulici, nisam ih nikad probala. Uglavnom ih uzimam u Lily-ju. Verujem da ce te ipak dobro sluziti :))


    @svejedno
    Ovaj lik http://www.alexandar-cosmetics.com/img/product/81055-(12016)-CG-Crack-lak-Broken-Hearted1.jpg... koliko sam primetila, u poslednje vreme su ovakvi lakovi bas, bas moderni. Meni su oni dobri za neku zurku ili tako neki ludi provod, a inace, videla sam ih u raznim bojama, ova roze je odlicna. Mada ja obozavam i crveni lak sa ovakvim sarama.

    @pahuljica : ) Nadam se da cemo mi super proslaviti nasu slavu , pa sa ili bez torti, kako god: ))) Javljam ti kad napravim kakve su ispale :)

    ОдговориИзбриши
  32. @Smizletina : ) Hvala za ovu informaciju, pa to je bas povoljna cena. Mislim da su Deborah ruzevi dobrog kvaliteta i da su prilicno postojani. Moram to sto pre da vidim u Lily-ju, da se ne rasproda.
    Ruz i sjaj za 700 din. Stvarno nije mnogo.

    Jos ako je boja kao kod loreala, tu dvoumljenja nema. Bas mi je potrebna neka tako prirodna nijansa ruza. Ja stavim sjaj preko, tako da koristim i jedno i drugo.
    A jeste nezgodno vuci sa sobom svu sminku, najbolje je kad se nasminkas ujutru, pa ti traje ceo dan, ali retko koja sminka traje bas toliko : ))
    Uglavnom, ja sa sobom nosim samo karmin i sjaj, a sve ostalo tako je kako :) Sto ti kazes, nasminkam se, pa kako mu bude, nema popravki : )

    Smizletina, javljaj nam opet ako bude neka akcija, ova Deborah mi se stvarno svidja : )

    ОдговориИзбриши
  33. @Tanja Ma nema na cemu, samo da se oduseve gosti u ponedeljak ;)
    Ja sam platila pre dve nedelje 470 din, a kad je na akciji kosta oko 300 din. Stvarno je super. Jedini proizvod iz Avona koji mi se svidja. :)
    Posalji mi na mail link tvog profila na fb da te dodam za prijatelja :)

    ОдговориИзбриши
  34. @Jelenica
    Ma nego sta, nego ce da se oduseve gosti : )))
    Ima da ispadnu izvrsne; ))
    Stvarno ti puno hvala :)

    Ja sad odoh do grada u nabavku za ove tortice, a hocu da kupim i nesto za sebe od kozmetike, ali samo nesto sitno : ) , pa se javljam kad dodjem i saljem ti link sa profilom fejsa, pa da postanemo prijatelji : ) Cim dodjem, odmah cu to uraditi :-*

    ОдговориИзбриши
  35. ala se ispisaste :DDD videh da vam se svidjaju oni lakovi :D
    meni nisu samo za zurku vec i za svaki dan
    rade na foru
    prvi sloj ide obican tvoj lak koji koristis a preko taj pucajuci u boji koju odaberes
    podloga je znaci bilo koji tvoj i mozes stalno da je menjas pa za svaki dan moze i neka blaga varijanta i oko 200 dinara su sto je stvarno jeftino
    imate ih u DM u ili kod ulicnih prodavaca na slaviji upoakovani su u kutijice bele tako da nisu otvarani a iste su i marke i cene kao i u DM
    e da ima ih i u panteru na vozdovcu ako nekog zanima :D
    ja trenutno imam roze, crni, bez i jedan zlatan sa sljokicama pa ih kombinujem sa obicnim lakovima i stvarno je fantazija :D

    ОдговориИзбриши
  36. Ja sam izgleda jedina koja ne voli te lakove :))) Ja sam uvek za frenc, i to je to :) Ponekad crveni lak, ili frenc sa nekim detaljima u zavisnosti od prilike :)

    ОдговориИзбриши
  37. Ja lakove obozavam. Uopste mi nije problem da ih svaki dan skidam i ponovo mazem. Uglavnom imam svih boja, kako bi mi se slagali uz garderobu. Imam sve nijanse roze, crvene i ljubicaste, posto su mi to omiljene boje. Obozavam duge i negovane nokte, nalakirane. To mi je bas zenstveno i lepo. Kad je sminka kompletna, onda treba i nokti da budu namazani : )

    Da li je neko koristio nesto od Garniera? Ja danas kupila njihov gel za umivanje, i bas sam probala, ima u sebi neka sitna zrnca, pa istovremeno radi i piling lica. Bas mi se dopada, mislim da ce mi ovo pomoci da detaljno ocistim lice nakon sminke.

    Imam i Garnierovo mleko za telo, bas ima lep miris i super je, a ovaj gel ili kako da ga nazovem sam sad prvi put uzela, da probam, pa kako bude: )

    ОдговориИзбриши
  38. taj garnijerov bas isusuje ja sam ga koristila dobar je za jednom nedeljno inace koristim iz koto derme apoteke kod bulevara emulziju najbolja i najjeftinija apoteka u gradu a kvalitet zagarantovan

    ОдговориИзбриши
  39. Drago mi je da vam se sneško svideo :D Joj, što bih volela da sad pravim jednog, to bi značilo da mi je sve potaman i da imam vremena na pretek, što najčešće nije slučaj...
    Da nastavimo onda u prazničnom raspoloženju :)))


    …………(¯`O´¯)
    …………*./ | \ .*
    …………..*♫*.
    ………, • ‘*♥* ‘ • ,
    ……. ‘*• ♫♫♫•*’
    ….. ‘ *, • ‘♫ ‘ • ,* ‘
    ….’ * • ♫*♥*♫• * ‘
    … * , • Merry’ • , * ‘
    .* ‘ •♫♫*♥*♫♫ • ‘ * ‘
    …’ ‘ • Christmas . • ‘ ‘ ‘
    ‘ ‘ • ♫♫♫*♥*♫♫♫• * ‘ ‘
    …………..x♥x
    …………….♥



    A što se tiče tih uličnih prodavaca Loreal šminke, imala sam ja pre nekoliko godina sličan slučaj... Idemo ja i drugarica Knez Mihailovom i zaustavi nas devojka, prodaje Dove maskare. Kaže to je nešto novo, uskoro će se naći i u prodavnicama, ovo je promocija, dve po ceni jedne, mislim da je bilo 1200 din. Pošto inače obožavamo Dove proizvode (kao što ste ranije pisale, i ja koristim Dove sapun :))), a ova maskara je kao i sapun imala 1/4 hidratantne kreme, odlučimo mi da uzmemo to da vidimo kako će da bude. Sama maskara ne mogu da se setim tačno kakva je bila, mislim da se relativno brzo osušila tako da sad njenu četkicu koristim za obrve, ali mi ta priča nikad nije postala jasna :D Dove maskare se nisu pojavile, ili ih ja bar nisam videla, tako da pretpostavljam da je neka prevara bila u pitanju, ali skroz mi je nekako čudna stvar :D Tako da više ne bih kupovala na ulici poznate marke, ma kakva akcija bila, dobra kopija pakovanja se danas lako pravi, ali kvalitet se tek korišćenjem primeti, pa se plašim da i ta tvoja nije falsifikat... :/ Ali javi nam kako se pokazala :)) I ako je neko negde video Dove maskare nek mi javi, volela bih da razjasnim sebi tu misteriju :D Pozdrav :)))

    ОдговориИзбриши
  40. I meni je sumnjiva ta ulicna prodaja :/

    Ja sam obisla neke forume u potrazi za toniranom kremom, i nasla sam pozitivne komentare za balea i alverde. Ja cu verovatno ovih dana uzeti nesto od toga, pa ako bude dobra preporucicu vam.

    ОдговориИзбриши
  41. @dinaterzic1 Prvi put cujem da Dove ima bilo sta od sminke :|
    Ja na ulici necu ni da razgovaram sa tim devojkama, kamoli da kupim :)) Jedino ako je u pitanju neka promocija, pa je tu stand - mozda :D

    A kao prave bjutiholicarke dotakle smo se nove teme: lakovi za nokte :) Ja npr vec 4 meseca imam trajni franch, s tim da na po 1 nokat stavim neku sljokicu ili cirkoncic.
    Trenutno na svih 10 imam neke disco sljokice, ali u beloj boji su, a bela je i osnova, pa ne upada u oci toliko.
    Dugo sam se "plasila" da stavljam gel, da ne unistim nokte, ali mi je odlicno, jer nemam vremena da se bavim noktima onoliko koliko bih zelela.

    A i kad ih lakiram, u 99% slucajeva je u pitanju franch, jer mislim da ide uz sve.

    Za to sam koristila neki set od 3 laka za nokte koje sam kupovala u nekoj lokalnoj parfimeriji za 200 dinara, u pitanju je Classics, jos se dobiju one nalepnice za precizno lakiranje vrhova noktiju (znate na sta mislim?)
    Poslednji put sam u Lilly-u kupila Aura set za nekih 350 dinara, ali tu se dobije nekih 20 nalepnica.
    Od ovih, u boji, koristila sam Maybelline forever strong i lepe su boje i postojani su...

    ОдговориИзбриши
  42. @svejedno
    A kakva je to emulzija koju koristis, je li to neka specijalna, koju prave u apoteci? I je li namenjena bas za ciscenje lica?
    U pravu si, i ja sam cula da Garnier isusuje kozu lica, ali ga preporucuju dvaput nedeljno, tako sam bar ja cula. Za temeljno ciscenje i oiling lica. Probala sam ga, deluje kao da ima pesak u sebi : ), stavila sam posle gela pantenol na lice, pa mi je za sada ok : )


    Dina, stvarno si maher za ove slicice, pa nemam reci : ) Kao sto i sama rece, i treba da budu u praznicnom raspolozenju, blizi nam se Nova godinica. I ja sam nekoliko puta setala bas Knez Mihajlovom, kada me je zaustavila devojka i pominjala isto Loreal maskaru, kao nova je, treba da dodje i u radnje, a posto je basmene srela, dace mi dve po ceni jedne, pa jos neki dodatan popust, opet bas za mene. Nemam pojma, nisam je dalje ni slusala, jer mi je to bilo sumnjivo.

    Katarina, javljaj nam da znamo kako ti se dopada to sto si kupila : )

    A sada ima kopija, na ulici da nadjete Loreal, original pakovanje :) A sta je unutra, ko to zna :) Bolje je opet kupovati provereno.

    ОдговориИзбриши
  43. I ja napsah referat :D
    Sutra idem na korekciju noktiju, mozda okacim slike posle (znam da nikoga ne zanima, namerno vas smaraaaaaam :)))))
    Razmisljam opet o nekoj disco novogodisnjoj varijanti..... Sta cete vi sa noktima za NG?

    ОдговориИзбриши
  44. Saka, ja sam cula da su alverde puderi odlicni, a posebno njihovi korektori. Isto hvale i njihove bronzere, ali nazalost nisam imala priliku nista od toga da probam. A sto se tice tonirane kreme, ja ostajem pri Nivei, ona mi je ipak proverena i pouzdano znam da je dobra : )


    @Smizletina
    Ma nokti su zakon! Frenc je uvek moderan, jos sa cirkoncicima, mmm : ) On je dobar z aneku svecanu priliku, ali za svaki dan je frenc obican sasvim dovoljan. Ali ja ne bih mogla da zamislim da nokte ne namazem roze bojom, pa ljubicastom, pa svim ostalim. Skoro sam kupila neki lak, indigo plava boja, odusevila sam se.

    A takodje sam u apoteci kupila set za frenc, sastoji se iz tri laka. Ja imam problem sa lakovima. Gde god ih kupim, mogu da mi traju bukvalno jedan dan, kakvog god kvaliteta da su. Onda mi spadaju sa vrhova nokata, oljuste se. Sve od vode, to sam primetila. Par puta na dan operem sudove, i ode lak do djavola : ))
    Zato moram da ga mazem svaki dan. Javljajte ako bude negde neka akcija lakova, svih boja, pa i vristecih ; )

    ОдговориИзбриши
  45. Ima u lilly-u, 100 din su :) Ne znam koja je marka, ali uzela je par lakova moja drugarica, i kaze da su super

    ОдговориИзбриши
  46. @Tanja AAA imam ja recepat za to: kupis rukavice za pranje sudova (ima u Lilly-u Vileda da biras velicine :)) u pocetku ti cudno, posle ne moz' bez njih :)) sve za lepotu!!! :))))

    ОдговориИзбриши
  47. @Smizletina : ))
    Probala sam da perem sudove rukavicama, ali mi skroz cudno, nemam osecaj da li sam ih isprala, da li je voda vrela ; )) Mozda je trebalo da sacekam da se malo naviknem na njih, a ne da tako lako odustanem.
    Vidis, dala si mi ipak ideju da bih mogla opet da probam da koristim rukavice. Sve za lepotu, ne samo noktiju, vec i za ocuvane i lepe ruke :)

    ОдговориИзбриши
  48. Saka, pa to je prava akcija : )) Verujem da su lakovi ipak kvalitetniji u Lily-ju, nego ovi sa ulice. Cim mi prodje slava, moram da krenem u potragu ; ) Do tada ce veroivatno iskrsnuti jos neka super akcija : ) Javi nam kad kupis toniranu kremu, bas me zanima kakvi ce ti biti utisci.

    ОдговориИзбриши
  49. Hehe, i ja koristim rukavice za sudove, ali ne zbog noktiju :D Sto se noktiju tice, nema mi pomoci, lakovi mi se uzasno brzo skidaju, jer mi se i sami nokti listaju, pa onda i lak sa njima... Jos su i savitljivi pa lak puca, haos... Ove godine sam na sajmu kozmetike uzela jednu bocicu OPI lakova savrsene bordo boje, posto ih svi hvale i potpuni su hit, a bili su snizeni, pa reko' da probam... I mogu vam reci da mi stvarno traju znatno duze! Sve zavisi od toga da li operem kosu tih dana ili perem epruvete na vezbama, ali u principu mi traju nekoliko dana sto je za mene napredak jer mi obicni lakovi ne traju ni jedan ceo dan :/
    A hvala puno "svejedno" sto je podelila informaciju sa nama, odusevila sam se tim pucketavim lakovima kad sam ih videla, bas je dobar fazon, ali mislila sam da ih imaju samo OPI i Inglot jer sam tamo videla, a kod njih su lakovi 1000-1200 din pa mi se bas nije davalo :D A i vidim da ih sad svi furaju (danas sam cak i jednu babu u autobusu videla sa pink tim ispuckalim lakom, nije mi bilo dobro xD) pa mi nesto bezveze, ali sad kad sam cula od tebe da su 200 din u DM-u mozda ipak uzmem jedan da probam i ja :D
    Smizletina, ja sam pre nekoliko godina, kad se tek pojavio, nosila gel na noktima jedno godinu i po dana, ako ne i duze... Ali sa prekidima, to je obavezno! Devojka koja mi je radila mi bukvalno nije dala da uradim vise od par puta za redom, a da ne napravim izmedju pauzu :) Ne znam da li se nesto promenilo od tad sto se tice gelova koji se koriste, ali pretpostavljam da nije, tako da se bolje raspitaj koliko dugo je preporucljivo da gel stoji na noktima bez prestanka... Meni su nokti katastrofa kao sto sam rekla, pa mi je gel bio idealno resenje, ali (kao i ovaj pucketavi lak) i to je ubrzo buknulo i danas mislim da bukvalno 70% devojaka ima gel na noktima, a ja stvarno ne volim da budem deo mase, pa sam batalila... Doduse, nemam ni mnogo vremena da se bavim time i idem redovno na korekcije pa mi je onda bolje da se ne upustam, nego da izgledam neuredno kao polovina devojaka kojima izraste njihov nokat pa se onda vidi razlika ili im otpadne neki pa nose flastere... :D Ima svega, ali ja sam uvek pristalica toga da se nesto ako se radi - radi kako treba, sto vazi i kad je lepota u pitanju, inace se dobija kontra efekat... Farbanje je mozda jos bolji primer za to... :D Uglavnom, iako su mi nokti i prethodno bili losi, posle gela su postali jos gori i trebalo im je neko vreme da se vrate na pocetno stanje tkd nazalost trajno resenje za nokte jos uvek ne postoji, i to je jos jedna dozivotna bitka koju vodimo za lepotu :) Prirodno dugi, jaki, lepi nokti su izuzetak i blagoslov za onu koja ih ima i meni su iskreno takvi najlepsi kako god nalakirani bili :) Pozdrav...

    ОдговориИзбриши
  50. Jelena, procitala sam kao i uvek sve sto si napisala, iako je kilometar dugacko ; )

    Meni su lepi i nadogradjeni lakovi, sto ti kazes, bar 70 posto devojaka ih nosi. Oni moraju svaki cas da se doteruju, mora da se ide na korekcije i slicno, a ja za to nemam zivaca.

    Najlepsi su prirodni, dugi nokti. Pa jos obojeni, nema lepseg : )
    A ti lakovi od 1200 din, pa to je stvarno preterano. Ima dosta jeftinijih, a skroz normalnih lakova.

    A u pravu si i ovo za farbanje : ) Ko krene da se farba, nema mu spasa, svaki cas treba da obnavlja boju, ili ce izgledati neuredno. Ja ni za to nemam zivaca, pa se i ne farbam. I tako cu dok god mi priroda bude dozvolila, pa ne osedim ;)

    ОдговориИзбриши
  51. Moji nokti su strasni. Mnooogo su tanki, listaju se, i ne mogu uopste da narastu kako treba. Zato sam i ja pocela da stavljam gel. Znam da to unistava takodje, ali jbg... volim kad su ovako lepi :) Ima dosta krema za jacanje, jedna od njih je ''dikla'' ako se dobro secam naziva. Nisam je koristila ali kazu da je odlican efekat. Moracu da probam cim odlucim da skinem nokte..

    ОдговориИзбриши
  52. Ima u apoteci da se kupi bas krema za jacanje noktiju+neko sredstvo za jacanje, u obliku laka. Ne mogu sad da se setim tacnog naziva, ali cim se setim, javicu. Sve sto je iz apoteke, meni je nekako najpouzdanije. Mislim da ova krema basregenerise nokte, i cini da postanu zdraviji.
    A opet, koliko znam, listanje noktiju nastaje usled nedostatka vitamina D, i jos nekih vitamina i minerala, a isto vazi i za losu kosu. Vitamini, vitamini : ))) i sve ce da zablista i da ocvrsne; )

    ОдговориИзбриши
  53. emulziju prave u apoteci kao i sve proitvode, tamo inace rade magistri farmaceutii sve proizvode prave, apoteka je za sve ljude koji imaju bilo kakav problem sa kozom... mozes sam da odes da kupis sta ti treba a mozes i da zaklazes pregled koji je besplatan
    oni ti napisu sta ti predlazu da koristis a ti ne moras to da kupis ako neces
    a ako nemas problematicnu kozu dovoljna ti je emulzija za ciscenje i umivanje koristi se kao i svako sredstvo za umivanje s tim sto je ovo dobro i za skidanje sminke oko ociju a cena oko 250 din znaci vrh inace je oh neutralno sto je jako vazno za kozu
    a sto se noktiju tice nece ni jedan gel niti krema resiti nokte tek tako dok se ne srede vitamini u organizmu tako da preporucujem vitamin b provereno :D ja sam probala dugo bas treba da se pije tacnije beviplex i ako vam kreme nisu pomogle ovo hoce sigurno
    i da nisu tacne price da goji niti bilo sta slicno svaki apotek ce vam objasniti :DDD
    i sami kakko kazu to su babske price :D

    ОдговориИзбриши
  54. I moji nokti su poprilicno slabi, a probala sam razne lakove pa nisam videla neku promenu... Inace skoro uvek imam french, a ponekad kad sam bas za eksperimentisanje stavim roze ili crveni... Kupila sam plavi ali mi se na meni ne svidja...

    ОдговориИзбриши
  55. E ovu emulziju definitivno moram da potrazim. Cim potrosim svoj Garnier : ) Pa, da, kazem ja, u apotemakama je provereno i najbolje kupovati, posebno kada je koza u pitanju. Sve ti objasne, pomognu, sto je mnogo bitno.

    Ma nema lepote bez zdravog zivota, to je odavno svima poznato : ) Ni lepih noktiju, ni lepe kose. Moramo dobro i zdravo da se hranimo, vitamincici na prvom mestu. Ali i proteini su isto tako neophodni za dobre nokte, jednom recju , sve...

    Ova emulzija uopste nije skupa, skuplji je bilo koje mleko za skidanje sminke.

    ОдговориИзбриши
  56. U pravu si Tanja, sve je to odraz zdravlja... Nokti, koza, kosa..Tu se sve primeti..

    Ja moram da pohvalim kolekciju Clean and Clear. Uvek sam ovu kolekciju izbegavala.. Jednostavno, ne verujem preterano takvim proizvodima.. I po preporuci jedne devojke odavde sa bolga, resila sam da kupim. Lice mi se vidljivo oporavlja. Nikada nisam imala velikih problema sa bubuljicama. Jedino u poslednje vreme mi je izlazilo par njih samo u jednom delu lica, sto je odraz hormonskog poremecaja gde ne vrede preparati preterano. Kada me je to malo popustilo, na tim mestima su mi ostale flekice koje su me mnogo nervirale. One polako nestaju, tj dosta su blaze. Nisu crvene koliko su bile na pocetku. Clean and clear nije mozda za neke vece poremecaje (za koje preporucujem obavezan pregled dermatologa i endokrinologa!) ali za one manje definitivno ima ucinka.

    ОдговориИзбриши
  57. Da, Clean and Clear je odlican, drago mi je da ti pomaze, a verovala sam da ce biti tako jer sam ga i sama koristila... Svi proizvodi iz te linije su mi super, pogotovu za mlade!

    ОдговориИзбриши
  58. @tanja
    Pomenuta apoteka je Koto Derma, koju su otvorile dermatolozi-farmaceuti koji su radili u Avalskoj, a potom se izdvojili. Ta apoteka ima jako dugu tradiciju, ja tamo idem vec 10 godina. Iskreno preporucujem, jer zaista cine cuda sa kozom. Inace, trebalo bi zakazati pregled koji je besplatan, jer njihova sredstva funkcionisu na bazi leka,a ne samo obicne kozmetike. Pregled se zakazuje subotom od 10-14h i treba biti jako,jako uporan posto je nevidjena guzva i stalno je zauzeto. Ja svima od srca preporucujem!
    Ja sam svoju kozu dovela u super stanje, a sada koristim i njihove kreme i kao podloge za sminku. A zaista nisu skupi.

    ОдговориИзбриши
  59. Inace, devojke, da li znamo do kada traje nagradna igra? Ja sam nestrpljiva... :)

    ОдговориИзбриши
  60. i meni su cudo napravili od koze :D ne bih ih menjala ni za sta na svetu a cene bukvalno dzabe :D
    emulziju koristim i za umivanje i za skidanje sminke bukvalno sve sredjuje :D imaju i gomilu drugih preparata ali oni nece vecinu da prodaju bez pregleda jer naravno to je lek kao sto neko rece i nije za svakog
    koliko se ja secam prodaju samo emulziju i aloja gel bez pregleda posto je to preporucljivo za sve i ne sadrzi nista od lekova :D
    eto ako nekog zanimaju detalji nek mi pise na svejednobre@yahoo.com
    ja koristim njihove proizvode 7 godina
    a evo i jedne slicice od mene
    ╔══╗
    ╚╗╔╝
    ╔╝(¯`v´¯)
    ╚══`. ¸´ MAKE UP HOUSE!!!!!!!!!!! :DDDDD NAJBOLJI SUUUU :DDD ljudi otkad sam zavrsila kurs isprobavam sminku po celu noc :D danju ne stizem ali zato nocu 3 puta se desilo da sam do 4 5 sati ostala budna :D moram da prekinem sto pre inace cu potrositi svu sminku :DDD

    ОдговориИзбриши
  61. i da kakva su ta pitanja do kad traje igra? :DDDD pa nije zanimljivo ako nije napeto :D car je u cekanju :DDDDDD stvarno nije zanimljivo ako se odmah sve sazna ko je pobednik i cao :D uostalom gde da zurimo sa saznavanjem pobednika :DDD
    ko zuri zakasnice :DDDDDDDDDDDD tako kazu :DDD

    ОдговориИзбриши
  62. heh, pa ja nestrpljiva :)
    inace,ono sto je meni interesantno su saveti koje citam... vidim da ima puno devojaka koje su vec zavrsile neki od kurseva, pa mi je zanimljivo.
    Ja sam totalni amater, zivim od Marijaninih tutorijala po principu "gledaj i uci" i onoga sto nadjem na netu, a sad sam uplatila skolu sminkanja pa se radujem ko malo dete!!!
    Zato sam nestrpljiva da vidim pobednika! Sta ces, veciti optimista, pa se nadam iznenadjenju :)))

    ОдговориИзбриши
  63. jel u make up houseu si uplatila skolu sminkanja????? a joj spremi se da ces da se navuces i to bas! :D
    ja zavrsih osnovni kurs i odusevljena sam :D zao mi sto nemam para za visi ali kad tad skupicu :DDD zarekla sam se sebi :D
    skroz sam navucena ali bas :DD

    ОдговориИзбриши
  64. Jao, devojke 666 komentara do malopre :DDD
    SRECNO SVIMA!!! Ljubim vas :*

    ОдговориИзбриши
  65. Sve smo nestrpljive :)))

    Cico, verovatno sam zahvaljujuci tvom postu kupila clean and clear i hvala ti puno na tome :)

    ОдговориИзбриши
  66. @svejedno i @marriem
    Devojke, bas vam hvala, lepo ste mi sve objasnile, i mesto apoteke, i radno vreme i nacin pregleda, tako da sam ozbiljno zainteresovana za to. To mi nekako dodje najproverenij

    Marriem, ako su upisala skolu u MakeUpHouse, kao sto rece Svejedno, ima da se "navuces". Stavrno su fantasticni, i ja ovu skolu sminkanja ne bih menjala ni za jednu drugu.

    Pocetkom februara bi trebalo da nastavim onaj visi profesionalni kurs, i to je nesto sto me najvise raduje. Puno se nauci, sve ti objasne i posle skole imas zelju da se samo sminkas i da nabavis sve moguce proizvode. Ja sam u stanju da se nasminkam par puta dnevno, pa obrisem sminku, pa opet, i tako vezbam. Nista mi nije tesko : )

    Svima koji zele da upisu kurs sminkanja, MakeUpStudio je pravo mesto, govorim iz licnog iskustva.

    ОдговориИзбриши
  67. Saka, sta koristis od Clean and Clear? I koliko si ga platila, bas me zanima da mu uporedim cenu sa mojim Garnierom? : )) Znam da imaju nesto za ciscenje lica, i mleko za lice, valjda tako, ne znam. Mislim da se zajedno koriste.

    Devojke, 670 komentar, bravo za sve nas!

    ОдговориИзбриши
  68. Devojke, jos par recenica, pa odoh da legnem : )
    Nestrpljive smo i radoznale sve, a nestrpljenje je slatko, jer zapravo ne znamo ni do kada traje igrica: ))

    Marijana ce samo da nas iznenadi i da proglasi kraj : ) Pa kad bude da bude :))

    Svima puno srece zelim i lepe snove. Iako se zavrsi igrica, ostajemo i dalje bjutiholicarke i nastavljamo da komentarisemo i delimo savete jedna drugoj. Puno toga sam naucila od Marijane, to se podrazumeva. A ovde od vas sam dobila dosta korisnih informacija, sad samo da krenem da nabavljam sve redom ; ))

    Pozdrav svima, laku noc!

    ОдговориИзбриши
  69. Trenutno je akcija u Liliju pa losion kosta oko 350 din, a sredstva za umivanje lica su oko 400... Ima vise vrsta losiona, sredstava za umivanje , i kreme koja je prvenstveno za noc a regulise lucenje sebuma, i cisti pore...

    ОдговориИзбриши
  70. Koristim blackhead clearing daily scrub.-Piling, posle koga je koza savrseno meka. A nakon toga koristim njihovu hidratantnu kremu-dual action, moisturiser. Oba proizvoda su namenjena masnoj kozi. Prvenstveno su za mitisere, ali meni ni jedna nova bubuljica nije izasla posle njega, a onih par su mi ubrzo splasnule i flekice kao sto rekoh polako nestaju. Neposredno pre koriscenja mi je lice bilo u pomalo losem stanju. Izlazile su mi one bolne potkozne.. Od kad ovo koristim-ni jedna. Uplasile su me te bubuljice jer njih nikada nisam imala. Ali hvala Bogu, za sada sam mirna.

    ОдговориИзбриши
  71. E da, sto se tice cena, krema je kostala nesto preko 400din, a piling nesto iznad 300. Tad je bila neka akcija u lilly-u

    ОдговориИзбриши
  72. Devojke, srecno svakoj od nas :) Naravno nastavljamo druzenje :)

    Laku noc :)

    ОдговориИзбриши
  73. ljudi u ovoj apoteci su losioni 150 ima bezalkoholnih i alkoholnih i njih mozete takodje kupiti bez pregleda jer su neutralni pogotovu ovaj bez alkohola :D
    ja sam pola drugarica dovela tamo mislim dokaz je i dam kolika je guzva citav niz godina nisu blesavi ljudi :D
    kao sto rekoh ako nekog bilo sta zanima i za apoteku i make up house nek me kontaktira preko mejla svejednobre@yahoo.com :D jer ne stignem uvek da proctam sve komentare ili pitanja :DDD ima vas dosta :DDD
    e da ako nekog zanimaju i statiranja po filmovima i serijama nek me kontaktira isto to mi je hobi :DDD sve sam agencije isprobala tako da znam da vam kazem koja je dobra koja ne :DDD eto to je za one bjutiholicarke koje zanima honorarni posao a vi ako imate neki predlog honorarnog posla za mene javljajte trenutno sam apsolvent u raspadu sve me mrzi da ucim pogotovu pred praznike :DDDD
    aj i tako budite lepe nasmejane i sminkajte se :DDD i uzivajte u svojoj lepoti :D

    ОдговориИзбриши
  74. opet mi je noc prosla u isprobavanju sminke :DDD
    znam nisam normalna :DDD ali sta cu na sminku kad se navuces to je kraj :D
    osecam se kao alisa u zemlji cuda :D i bojaaa :DDD
    sve sam zivo isprobala :D ko dete sam kad mu das boje da se igra :DDD
    http://www.youtube.com/watch?v=rZb8CnUzUOc
    i found myself in wonderladn :DDD

    ОдговориИзбриши
  75. DObar dan, dame, samo da vas pozdravim, pa me ceka veliko spremanje pred slavu : ) Pa kad se javim, javim : ))

    @Cica I @Saka
    Da znate da ste i mene sad zarazile sa Clean-ovim proizvodima. Ne mogu samo odjednom sve da nabavim : )) Ali verujem da su odlicni. Mada isto tako verujem da im je u cenu ukljucena i reklama, jer se reklamiraju i u casopisima i ovako na TV-u, a to sve kosta. Ipak, kad je neki proizvod dobar, pa i da mu malo oprostimo cenu ; )

    ОдговориИзбриши
  76. @Svejedno
    U slucaju da se ipak odlucim za te emulzije i preglem koze u apoteci, ja cu te kontaktirati mailom, za neke dodatne, eventualne informacije : )

    Kao sto si ti "navukla" mnogo devojaka na emulzije i apoteku, ja sam ih tako "navukla" na Marijanine video snimke ; ) Nema te koja ih nije odgledala. Isle bi i jos neke u skolu sminkanja MakeUpHouse, ali im finansije ne dozvoljavaju, a sve su inace zainteresovane.

    Mislim da je najbolja reklama za nekoga ili nesto bas ovakva, kada nesto sam isprobas, pa preporucis drugima. To je provereno!

    A za taj honorarni posao, ni to ti nije losa ideja ; ))

    ОдговориИзбриши
  77. A sto se tice igrice, imam osecaj da ce potrajati do Nove godine : )))
    Kad je ovako grozno vreme i kisovito, nista drugo ne pomaze, nego se nasminkati vedrim bojama, da sve bude sareno i veselo, kako nam kisa i vreme ne bi pokvarili dan : )

    Uzivajte, sminkajte se, jer to je odlika svih bjutiholicarki, veliki pozdrav za sve! :)

    ОдговориИзбриши
  78. Cure, pocela sam polako da pravim svoj blog, da podelim sa vama moje slicice i radove :))) tek sam napisala prvi post :) http://mmsvet.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  79. Pa devojke upravu ste, jesam uplatila u MakeUp Hous-u i jesam se navukla na sminku!!! Samo sto mi je jako skupo da postanem profi, pa cu se za sada zadovoljiti da budem profi amater! :)))
    I jedva cekam raspust, da uhvatim malo slobodnih dana,kad ne radim pa da odem i uzivam u skolici. E to ce biti praznik!!!

    @Tanja- ako te nesto interesuje za Koto Dermu, slobodno pitaj !!!

    ОдговориИзбриши
  80. E devojke, ja opet samo na minut, pa letim, ceka me veliki posao : )

    @marriem Zahvaljujem puno, naravno da cu da te pitam, mnogo si mo lepo objasnila, i bas sam zainteresovana za Koto Dermu!

    Nisi pogresila sto si upisala skolu u MakeUpHouse, i sa osnovnim kursom ima da budes sjajan sminker!

    Jelenice, obavezno cu pogledati tvoj blog cim stignem.

    ОдговориИзбриши
  81. Devojke, svasta ste nesto pisale, ali ja nazalost sada nema vremena da citam komentare... :( Nadam se da cu moci posle slave, kad budem imala vremena( samo da Marijana ne zatvori do tada ovu stranu).

    Ja imam pucajuci lak, beli, i meni je to super fora. Mozda kupim i crni... Taj sam lak videla jos pre 11godina na jednoj devojci, i tad mi se jako svideo, ali ona je to kupila u Italiji, naravno kod nas to nije postojalo tada... I cim sam videla kod nas, kupila sam! :)

    Moram da procitam Vase savete u vezi ciscenja lica, i za nokte, jer su moji tanki i nikakvi...

    Stvarno, hajde da napravimo neki forum ili blog, gde cemo nastaviti da pisemo i kad se ova igrica zavrsi... Meni je ovo super, svasta saznamo jedna od druge! :)

    ОдговориИзбриши
  82. Cestitam, devojke :D @Saka, ocekujemo fotkice kad budes isprobala paletu :)))

    ОдговориИзбриши
  83. Hvala Jelenice :) Ja sam u soku, i dalje ne mogu da verujem.. A srce udara k'o ludo :) Postavicu naravno ovde fotografije kada dobijem paletu.

    A ja danas isla do grada, kupila ruz, rumenilo i olovku za usne i bas sam msilila o paleti, i da li da uopste kupujem ovo, ali rekoh, nema veze, gde bas ja da budem dobitnica. Nikad nisam dobila nista u nagradnoj igri, pa necu verovatno ni sada. Ali rpevarila sam se, i prvi put mi je drago sto sam pogresila :)


    I jos nesto, u dm-u je akcija nekih proizvoda. Ja sam sve ovo sto sam danas kupila platila oko 800 din. I ako kupite dva proizvoda dekorativne kozmetike dobijate jednu knjizicu sa popustima od 25 %, za deborah rumenilo, max factor ruz, maybelline olovku za usne, deborah senku za oci, elite uvijac za trepavice i cetku, max factor puder u prahu i jos svasta nesto, i te popuste mozete da iskoristite do 15.01.2012

    ОдговориИзбриши
  84. Marijana, hvaaaaaaaaala : ))

    Ovo je prvi put u zivotu da ja dobijem nesto na nagradnoj igri, casna rec! Bas se radujem ovom sjaju : D

    Cestitam , Saka, i tebi , naravno i Smizletini!

    I da ne zaboravim jos nesto bitno, posto cu sutra biti u frci sa vremenom, imam posla oko slave, ovim putem zelim da pozelim SRECNA SLAVA SVETI NIKOLA svima koji je slave, pa i meni : ))) Da nam sve bude radosno i lepo!

    Uzivajte, devojke, a Saka, mi ocekujemo ono sto si obecala, video i fotografije sa tvojim novim look-om :) Nastavljamo druzenje , cekamo nove video snimke od Marijane, ali i tvoje, da bar vidimo kako izgledaju sve one boje iz paletice na nekome : )

    Srdacan pozdrav za sve!

    ОдговориИзбриши
  85. Citam ja ove komentare, rekoh sebi gde su videle ko je lucky winner :)

    Cestitaaaam Saka :))

    Cestitke i Tanji!!!

    A i ja dobila utesnu nagradu?! Totalno neocekivano, HVALA Marijana :))))))

    ОдговориИзбриши
  86. P.S. Mislila sam da napisem "hocu da pozelim svima srecnu slavu", a napisala sam "zelim da pozelim", pa sam sad samoj sebi smesna ; ))) Nema veze, bitna je moja dobra volja i namera :)

    ОдговориИзбриши
  87. Hvala devojke, cestitke i vama :)))))

    Ja ne mogu opisati koliko sam srecna.. :)))))))

    ОдговориИзбриши
  88. Zene, sutra u Inglotu 50% popusta na sminkanje + trepavice po izboru.

    http://www.facebook.com/pages/INGLOT-COSMETICS-BEOGRAD/114133158606446

    ОдговориИзбриши
  89. novogodisnji noktici:
    http://smizletina.blogspot.com/2011/12/ny-nails.html
    :D
    A muz ce definitivno morati da mi kupi rostilj za novu godinu:
    http://www.sephora.com/browse/product.jhtml;jsessionid=P2TV12G2RAXRYCV0KSIBPIQ?id=P294706&categoryId=C7010#

    :))))

    ОдговориИзбриши
  90. hej ljudi obavezno kacite slike :DDDD
    CESTITAM DOBITNICAMA!!!!!!!!
    SVAKA CAST!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    evo jedne pesme za vas
    http://www.youtube.com/watch?v=21P-aVYjDwg
    i za pobednice ali i za ostale :DDD
    pozzz :DDD

    ОдговориИзбриши
  91. Smizletini i Tanji cestitam na nagradici, a Saki ne.

    Sako, sram te bilo, najveca si bednica za koju znam, i odmah sam pretpostavila da ces svojim problemima izazvati Marijaninu paznju. Nisi zasluzila paletu, jer si je dobila svojom podloscu i prljavom igrom. Steta sto je Marijana tako sazaljiva, pa je pala na tvoju pricu. Nisam ljubomorna , nisam ni ocekivala da cu je ja dobiti jer se nisam ovde previse javljala, ali bi mi bilo drago da je bilo ko osvojio paletu osim tebe.

    Pozdrav svima, a ti bestidnice uzivaj u bojama iz palete, mozda je i trebalo bas ti da je dobijes, zato sto si najjadnija jer si se na najneposteniji nacin dobila. Ocigledno je da pokvareni ljudi opstaju upravo koristeci tvoje metode. Mnogo mi te zao bedna si i jadna. Sada je i nebitno sta ja kazem, dobila si sta si htela, ne birajucisredstva da dodjes do cilja. P.S. sram te bilo, nisi se ni zahvalila Marijani a dobila si atko lep poklon.

    ОдговориИзбриши
  92. Jako dobro me poznajes, svaka cast :) Treba ti dati titulu... Ma sve si u pravu. Od reci do reci. Svaka cast na hrabrosti da izneses ovoliku kolicinu gluposti. Ne bi me cudilo da iza imena Katarina stoji jedno ljubomorno stvorenje koje se zapravo ne zove Katarina, vec ima drugi nick na blogu. Kako god, svojim komentarom PLJUJES PO MARIJANI, a najvise po sebi. Morala ocigledno nemas, a o drugim stvarima da ne pricam. I, ja sam pozvala onaj broj telefona ne bih li se dogovorila o preuzimanju, i naravno da bih se zahvalila. Zahvalila sam se i na youtubu, ali ocigledno lupas gluposti iz besa i ljubomore. Ne znam ni sto ti se pravdam, valjda jer ne mogu da verujem sta si u stanju da mislis a pogotovo da kazes, pa ocekujem cudo ne bi li ti nesto dospelo do mozga. Zaista sramotis sebe, ko god da si. Pravi si psilopata,i to je porazavajuca cinjenica, a ti se time dicis. Ovo je zaista moj poslednji komentar na tvoj post, a i poslednje citanje tvojih postova.

    ОдговориИзбриши
  93. Ocekujte sledece nedelje slike, ovih dana idem po paletu, a posto imam puno slava u pon i utor. i kolokvijum, tek krajem nedelje cu se baviti sminkanjem i naravno slikacu da vam pokazem. Ako neka bude zainteresovana, nasminkacu je :) Eto i prilike da se druzimo :) Ja sad odoh na spavanje, pa se druzimo i u narednom periodu..

    ОдговориИзбриши
  94. Tek sad stigoh da bacim pogled na blog, nikako da se odvojim od kuhinje. Gotovi kolaci, pa ko voli nek izvoli : ))

    Neobicno mi da ne svratim na blog.

    @Smizletina i @Saka
    Jeste li vi zvale onaj broj? Ja nisam stigla. Ako jeste, sta vam je receno, kada i kako se preuzimaju nagrade, je li se salju ili se dolazi po njih?

    Saka, ocekujemo slicice ubrzo, postavi ih sto pre, pa da komentarisemo :)

    ОдговориИзбриши
  95. Zvala sam i razgovarala sa Jelenom. Nazovi sutra, i reci ce ti kada da dodjes. Oni rade do 6, pa pozovi do tada.

    ОдговориИзбриши
  96. e ljudi idu mi suze od smeha
    vidite link
    http://www.youtube.com/watch?v=T2LRPMuR2S4
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD koma kakva reklama :DDDDD

    ОдговориИзбриши
  97. @Saka Ma sta se opterecujes , bas te boli uvo ;)

    ОдговориИзбриши
  98. Cestitam dobitnicama! :) Malo mi je naravno zao sto to nisam bila ja (sto kaze Saka da se suzdrzavala od kupovine sminke, e pa i ja sam ovih dana za svaki slucaj :D), ali puno nas je, a dobitnica je samo jedna... I dve utesne nagrade :)

    Samo, MrsSaka91, mislim da nisi trebala da kazes ono u prethodnom postu, da mislis da je pod tim imenom neko drugi sa bloga... Stvarno ne znam na koga si mislila, pretpostavljam da nisi na mene i pretpostavljam na koga jesi, ali ovako nekako bacas senku na nase "druzenje" i sumnjicis nekog, a na kraju smo sve bile ok jedna prema drugoj... Sem ove devojke koja ocigledno ima neki problem, reakcije su joj stvarno preterane i nije u redu sto te toliko napada, ali nisam htela da se mesam jer je takve ljude najbolje iskulirati...
    A Marijani sam smislila da kazem ako rezultati ne budu objavljeni danas da se ljutim sto je zaboravila na nas :D Izvukla se u zadnjem casu! :D Ali stvarno nas jeste malo zapostavila, od novih videa ni traga, a obecala nam je novogodisnje speciale i ja sam mislila da ce ih do Nove godine biti nekoliko... Ali dobro, verujem da ima razloga sto je bila odsutna i sve joj se oprasta, samo se nadam da ce novi videi uskorooooo :)))
    Pozdrav za sve :)

    ОдговориИзбриши
  99. Hm, sad videh da je izasao video sa "long lasting" trikom, ne znam sto mi nije stigao mail, kad sam subscribed... :(

    ОдговориИзбриши
  100. Stvarno mogu sve da prihvatim, istolerisem i razumem. Sve, sve ali bezobrazluk nikada. Nisam rekla da jeste vec da me ne bi cudilo, ali time ne mislim da je neko koje ovde svakodnevno i ko se druzi, vec mozda neko ko nije toliko aktivan, jer zasto bi se neko odjednom pojavio da bi me vredjao. Pored svih prepirki na kraju smo svi ok, cak i Tanja i ja. Ispalo je kao da sam ne znam ni ja koliko pricala o svom problemu. Ovde ima preko 700 komentara, a pogledajte koliko je mojih na tu temu.. (?!) Stvarno mi je tada bilo jako tesko, ne mozete dazamislite koliko, a nisam napisala ni deo onoga sto mi se izdesavalo. Od muve je napravljen komarac. I jako mi je zao.

    Ne bih volela da pricamo o ovome, jer imamo mnogo lepsih tema.

    Sto se tice , ovoga da ti ne stizu obaestenja na mail, ne stiozu ni meni. Tek juced sam videla novi video.. Mora da postoji neka opcija da izaberemo da nam stize.

    ОдговориИзбриши
  101. Ma dobro, nisam nista lose mislila, razumem te i necemo vise o tome :)

    Meni je stiklirana opcija da mi stizu mailovi za svaki novi video, stvarno ne znam u cemu je stvar, ali proveravacu odsad "rucno" Marijanin youtube kanal, bas sam nestrpljiva da vidim novogodisnje make up stilove :)))

    I da, htela sam da vas pitam ako neka zna, bila sam juce u Lily-ju da nadjem nesto sljokicavo i svetlucavo od sminke za Novu godinu (sljokice, senke, ajlajnere...) i izbor im je nikakav! Samo je Aura imala neke svetlucave senke, ali ne onoliko koliko sam ja zamislila :D Rimel je isto imao neku senku u kojoj su neka senka u boji + sljokice, i one su stvarno lepe, ali mi nijedna od tih boja koje idu uz to ne treba... Da li ste videle mozda negde neki sljokicavi, svetlucavi novogodisnji make up? :)

    ОдговориИзбриши
  102. ma stize kao neki youtube update, i ja sam ga totalno izignorisala :)

    odoh ja po svoj sjaj :))))

    ОдговориИзбриши
  103. Jelena, evo ti link videa sa novogodisnjim makeup-om. Meni se svidja bas, bas :))) http://www.youtube.com/watch?v=7FuZg575Shs&feature=g-user-c&context=G2f3741bUCGXQYbcTJ33a-4GMwuCFulK-E1cU3f3eWPsaFHlFFUJY

    ОдговориИзбриши
  104. ima u DM-u u centru od mnogih marki ja kupila skoro alverde senke 2 3 bas su bile jeftine popust neki a sljokicxa svuda :DDD

    ОдговориИзбриши
  105. Devojke, ja samo na minut da svratim na moj omiljeni blog : ) , ceo dan spremam svasta nesto za slavu, pa nisam imala vremena. Vidim svasta se ovde nesto pisalo, opet neke raspravke i slicno, nisam detaljno citala...

    Ostavite se toga. Saka, ne znam zasto ti i ja ne bismo bile ok, odavno jesmo. Ne vidim razlog zasto bismo imale bilo kakve prepirke, imale smo ih, davno su zavrsene i prica je tu bila gotova. Pa ne zelim da se sad opet moje ime ovde dovodi pod neke sumnje : ) To ko se na tebe nameracio, ne znam, i ne ulazim u pricu, cak nemam ni vremena da razmisljam, i ne zanima me, a znam da ne zanima ni tebe. I zasto bi. Uzivaj, sminkaj se, a onda sa nama podeli delic tog zadovoljstva. Bilo bi super da okacis neki kraci video na zid Bjutihoilicarke. Sta mislis? Bas je super predlog. Razmisli, a mislim da ce ti se ideja svideti, jer si je i sama predlozila pre.

    Laku noc svima, uzivajte mi, a naravno, cujemo se i obavestavajte me redovno o akcijama, vidim da ste super sve obavestene, ja nisam, pa mi znaci da cujem neku korisnu informaciju : )

    ОдговориИзбриши
  106. Uzela sam danas paletu i zelim i ovde da se zahvalim Marijani. Paleta je divna! Hvala ti puuuuno :) Mnogo sam srecna. Kao sto rekoh okacicu slicice, pa cete videti. :) Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  107. Jelenice, puno hvala za video, stvarno je prelepa sminka <3 :) Zapravo i nosim crvenu haljinu tako da mozda ovo i ne bi bilo lose :D Ali sam zamisljala nesto sa bas krupnim sljokicama, da ide na sivo i srebrno... Ma nemam pojma, mozda nadjem nesto u DM-u, hvala, "svejedno"!! :))
    Pozdravvvv

    ОдговориИзбриши
  108. nema na cemu to je onaj DM kod beogradjanke inace druga vrh parfimerija je kod vise elektrotehnicke u vojvode stepe Panter se zove danas su dobili sve i svasta od robe ja sam kupila 3 laka za nokte i jednu senku uzas :D ne znam gde mi je glava sve bljesti od sljokica :DDD

    ОдговориИзбриши
  109. E pa ja sad bila u DM-u kod mene na Karaburmi i nista ne nadjoh :( Te Alverde senke imaju neke sitne sljokice, al nisam na to mislila, a i ovi drugi sve tako nesto uobicajeno... Ja sam zamislila nesto bas ludo, novogodisnje, sljastece i upadljivo... jos samo da nadjem! xD Malo cu za vikend da procunjam po centru...

    A reci mi za onaj pucketajuci lak, na koji si mislila? Uzela sam od Miss Spory "crack me up" crni i vrlo sam nezadovoljna kako to izgleda, ni nalik ovome npr http://www.facebook.com/photo.php?fbid=284867338199693&set=a.116139718405790.14424.114133158606446&type=1&theater
    pojavile su mi se samo uzduzne linije, a bas sam se trudila da nanesem tanko :/ Mozda nesto ne radim kako treba, ali ovo izgleda pre ruzno i neuredno nego bila sta drugo :/ Ako neko ipak zeli da ga kupi, nek ne uzima u Lily-ju jer je tamo cena 279, a u DM-u 199, uporedila sam danas!

    Vidim da je posecenost foruma ipak znacajno opala uprkos obecanjima... ali se nadam da cu ipak dobiti odgovor :)
    Pozz

    ОдговориИзбриши
  110. Oh, dezinformacija, sad videh na racunu da su mi naplatili lak 269 din :/ hm, opet je jeftiniji, ali sigurna sam da je pisalo 199, zbog toga sam ga i uzela jer sam mislila da je to onaj sto nam je "svejedno" otkrila, a sad vidim da sam verovatno pogresila :( Mada, posto jos jedino ja dolazim ovde i nije neka steta xD

    ОдговориИзбриши
  111. @Jelena ja sam svaki dan ovde, al ne komentarisem (you're not alone lol :))

    Ja sam cula da su bolji Alessandro lakovi, ima u Lilly-u set od 3 komada nemam pojma kolko kosta.
    Ova devojka sto meni radi nokte ima neki njihov set - srebrne sljokice, crni i bezbojni, zadovoljna je :))

    ОдговориИзбриши
  112. Hahahaha, drago mi je! :D Govoris o obicnim lakovima ili ovim pucajucim? Nisam neka musterija ni za jedne ni za druge, nego reko' cisto da probam ove pucketave sto je "svejedno" predlozila kad su tako jeftini, ali se razocarah :( Mozda bude bolje kad namazem preko svetlije podloge...

    Pozz :)

    ОдговориИзбриши
  113. O pucketavom laku govorim, taj srebrni je za podlogu, a crni puca, pitam se samo sta ce joj bezbojni :)))

    ОдговориИзбриши
  114. Ja sam ovih dana bila kuci, zauzeta oko slave, pa nisam imala mnogo slobodnog vremena... A i tamo je net los, pokusala sam par puta da ostavim komentar, ali nisam uspela... Nisam uspela ni Saki da cestitam pobedu, pa evo, sada koristim tu priliku, ukoliko cita i dalje ovaj blog! :)

    Ja imam samo beli pucketavi lak, kupila sam ga na ulici i tada je bio 250din. Meni se svidja... Nije bas kao sa Jeleninog linka, ali je ok. Mora se naneti u jednom sloju, brzo jer se brzo susi i pocinje da puca.

    ОдговориИзбриши
  115. Bezbojni verovatno onda nije pucketajuci, nego zavrsni sloj, da da sjaj i zastitu..... :)

    Vidim da je "ekipa" i dalje tu sto me raduje :DDD Evo jedne objave sa Inglot-ove facebook stranice ako nekog zanima:
    "INGLOT COSMETICS BEOGRAD
    I ovu nedelju 25.12. dođite da se družite sa nama ! Uz svaki kupljen proizvod INGLOT vam nudi 10 % popusta ! ! !"
    Ja cu definitivno svratiti da vidim sta ima, neke stvarcice mi trebaju, a mozda nadjem i nesto sljokicavo za Novu godinu... pa se mozda sretnemo! :)

    pozz

    ОдговориИзбриши
  116. @Jelena
    stavi podlogu svetliju ili drecavu neku a preko toga taj crni ali pazi
    podloga mora dobro da se osusi nek prodje pola sata
    pa onda preko podloge brzo nanosis taj pucajuci znaci brzo bukvalno u jednom do dva poteza po noktu
    pucajuci nikako ali nikako nemoj da premazujes vise puta vec samo jednom u jednom potezu eventualno dva
    i meni je trebalo 5 6 puta dok sam se navikla tj dok mi je uspelo
    sada to prilicno priblizno izgleda kao na slici
    :D vezbaj i srecno :DD
    druga stvar za sljokice ko ne nadje u DM kod beogradjanke ili DM kod hrama nek proba u Panteru kod vise elektrotehnicke a ima i u liliju na pocetku vojvode stepe ali ima samo sljokice koje se bas super lepe za senku :D
    pa moze i ta kombinacija ako sljokicave senke nisu dovoljno sljokicaste a da imate i u DEPOU, iako mnogo misle da je mesto pustos i da nema niceg verujte grdno se varate parfem koji nisam nasla u celom gradu nasla sam tamo i sumljicava sam bila da nije neki falsifikat ali nije bio imate na standovima od garderobe do sminke
    vredi probati a nije skupo :D
    ako nekog jos nesto zanima ili ako sam previdela neko pitanje pisite na svejednobre@yahoo.com :D

    ОдговориИзбриши
  117. Mislila sam da DM ima istu ponudu u svim svojim prodavnicama, ali sad kad kazes videcu da posetim te koje si navela... :) Saljem ti sad poruku na mail, hocu nesto vazno da te pitam :DDD

    Evo jos jedna informacija za drage bjutiholicarke, nadjoh na netu, a idem sad i licno da se uverim :)

    "U periodu od 23. do 31. decembra "Sephora" je obezbedila sjanu ponudu za sve kupce : kupovinom drugog proizvoda ostvarićete popust od 25 % na njegovu regularnu cenu."

    Pozz

    ОдговориИзбриши
  118. ljudiii ja bila sad na polaganju u make up houseu :DDD
    mnogo je bilo lepo ali nazalost dosao je kraj nasem druzenjuuu :(((
    zavrsen osnovni kursss
    cim bude bilo prilike nastavicu tj upisacu naredni kurs :DD jaooo bas mi je zao sto je gotovoooo :(((((((
    bas je nekako brzo proslo
    dovele smo modela i sminkale kao za vecernji look :DDD
    i posle nas je Ivana slikala u studiju :D
    sve sto je lepo kratko traje :D
    ali presrecna sam sto sam imala cast da u ovakvom studiju zavrsim kurs :D

    ОдговориИзбриши
  119. i, jesi li polozila? :))

    gledam sad na sajtu makeup house-a, da li je to uvodni kurs? http://www.makeuphouse.rs/kursevi_sminkanja.htm

    ОдговориИзбриши
  120. jesam polozila sam :D
    da to je uvodni kurs od 28 casova :DD
    mnogo sam odusevljena ali bas :DDD secam se ko juce da je bilo letos sam se lomila u kojoj skoli kurs da upisem i presrecna sam sto sam donela ovako dobar izbor :D cene najpristupacnije u gradu a usluga najolja definitivno...
    citala sam za druge satro kao poznate skole po forumima da devojke nisu bas odusevljene i da je samo sto je dobro sto je ime poznato a da nisu nesto preterano naucile nit je paznja bila usmerena na njih...
    dok ovde su svi preterano ljubazni, fini dobri bas i atmosfera topla ko kod kuce :D a kad udjes u studiju okacena Marijanina slika i iznad pise
    ''Sve sto vas um moze zamisliti i u sta moze poverovati moze i ostvariti''
    :DDD
    ne garantujem ali garantujem samo da se jos malo vise procuje za njih i bice bum skola no1 u Srbiji :D

    ОдговориИзбриши
  121. hej ljudi sad videh koga zanima izasao je novi katalog oriflamea :D
    ima svasta nesto izmedju ostalog i CETKI za sminkanje na popustu :DDD
    koga zanima evo linka
    :D
    http://rs.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201201
    a ako se nekom nesto svidi nek mi pise na svejednobre@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  122. morate da odgledate :DDD
    pas koji se smeje samo kad gitara svira :DDDDD
    http://www.youtube.com/watch?v=KBluUZ4NnZg !!!

    ОдговориИзбриши
  123. Devojkeee :D Srećna vam Nova godina! :)))

    Došla sam ponovo sa jednim pitanjem: da li je neka od vas koristila Oriflame četku za puder u kamenu? Vidim da je na popustu u novom katalogu pa bih naručila nju, kao i onu za senku i onu lepezastu... Jesu li od prirodne dlake, kako vam se čini kvalitet? Meni na slici izgleda kao da ova za puder nije dovoljno velika, više me podseća na četku za rumenilo, a ja mislim da bi četka za puder trebala da bude baš velika i pufnasta zbog tog laganog završnog efekta...

    Nadam se da će se naći neko da mi odgovori uskoro na sva moja pitanja i pomogne u dilemi :) Puno pozdrava za sve :)))

    ОдговориИзбриши
  124. I da, umalo da zaboravim, evo linka za one koje zanima kako sam se nasminkala za Novu godinu sa sve šljokicama i veštačkim trepavicama kao što nas je naša draga Marijana učila :D Napravila sam blog u tu svrhu, po ugledu na Smizletinu, jer nisam znala kako drugacije da podelim slicice sa vama :) Nadam se da ce vam se svideti, pozz :)))

    http://bjuti-fan.blogspot.com/2012/01/novogodisnja-sminka-sa-sljokicama.html

    ОдговориИзбриши
  125. SNG!
    A blog - parola snadzi se :)

    Ako mislis na http://rs.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24150 meni deluje ok, vidim da je od prirodne dlake, a za te pare cisto sumnjam da mozes da nadjes nesto slicno na drugom mestu.
    Cetkice koje ja imam iz Oriflame-a su jos uvek u zivotu :) i koristim ih svakodnevno (doduse veliku Giordani koristim za puder).
    U svakom slucaju nisu bacene pare, koristi je za rumenilo ako mislis da je suvise mala za puder :)

    ОдговориИзбриши
  126. Hvala na odgovoru, Smizletina :) Vec sam ih bila porucila kod "pahuljice", ovo mi je sad doslo kao potvrda da nisam pogresila :) Stvarno je ok cena, a sto ti kazes, ako ne za puder- mogu je koristiti i za rumenilo (ova koju imam je kosa, a nisam sigurna da bas umem da radim s njom kako treba :D) Vec dugo merkam jednu cetku za puder u kamenu u Inglotu, tako je velika, lepa i mekana, ali ne mogu nikako da prelomim i da dam 3000 za nju, mislim da bi me ubrzo posle strasno grizla savest :D

    Pozz :)

    ОдговориИзбриши